Крабові палички зазвичай використовують із приготування салатів. Тим не менш, з них можна приготувати і багато інших страв, наприклад, котлети.

Все більше приготування котлет із крабових паличок займає небагато часу.

Котлети з крабових паличок, скріншот з відео
Котлети з крабових паличок, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • крабових паличок – 400 г;
  • панірувальних сухарів – 50 г;
  • яєць – 2 шт.;
  • борошна - 4 столові ложки;
  • майонезу та спецій – на свій смак.

Приготування:

Спочатку подрібніть крабові палички на тертці і викладіть у глибоку посудину. Додайте туди 1 яйце, борошно, спеції та трохи майонезу. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

В іншому посуді збийте ще одне яйце, а на блюдце висипте сухарі. Сформуйте із отриманого фаршу котлети. Зануріть їх спочатку в яйце, а потім у панування. Котлети викладають на розігріту сковороду та обсмажують на невеликій кількості по 5 хв з кожного боку.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Цвітна капуста, фото: unsplash
Цвітна капуста, фото: unsplash

Як гарнір до котлет з крабових паличок ідеально підходить цвітна капуста. У трохи підсоленій воді промивають суцвіття капусти і варять їх 6-7 хв. Коли капуста стіче її, потрібно обсмажити на сковороді 4-5 хв.

Далі солять, перемішують і додають панірувальні сухарі. Після цього смажать протягом 5 хв, потім вливають курячі яйця і готують ще 2-3 хв. За бажання можна доповнити страву тертим сиром і смажити ще 1 хв.

Котлети з крабових паличок, скріншот з відео
Котлети з крабових паличок, скріншот з відео

Нагадаємо, що до шашлику, макаронів і навіть котлеток: робимо домашній кетчуп на томатній пасті.

Раніше ми повідомляли, що поцілунки доведеться відкласти: задовольняємо себе драниками із часником та сиром.

Також не зайвим буде смачне печиво за 10 хвилин – це не міф: рецепт, який вас якось врятує.