Курятину можна готувати різними способами, кожна господиня має свої секрети. Але саме за цим рецептом м'ясо виходить неймовірно смачним, ніжним та ароматним.
Не шкодуйте спецій для приготування м'яса, а найголовніше - добре його замаринуйте. У результаті у вас вийде соковита курочка, а на гарнір зробіть картоплю, кашу чи салат.
Покладіть куряче філе в миску, додайте подрібнений ножем часник, оливкова олія. Посипте меленим чорним перцем до смаку. Додайте соєвий соус, ваші улюблені трави та сіль. Перемішайте філе з маринадом та залиште на 30 хвилин.
Зробіть 2 конверти з фольги. Складіть фольгу навпіл, щоб конверти не порвалися. Помістіть мариноване куряче філе в конверти і додайте маринад, що залишився. Щільно поверніть краї конвертів і покладіть у форму для запікання.
Запікайте 30-35 хвилин у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин. Наріжте курячу грудку на шматочки. Полийте соком, що залишився після запікання, і подавайте до столу.