Курятину можна готувати різними способами, кожна господиня має свої секрети. Але саме за цим рецептом м'ясо виходить неймовірно смачним, ніжним та ароматним.
Не шкодуйте спецій для приготування м'яса, а найголовніше - добре його замаринуйте. У результаті у вас вийде соковита курочка, а на гарнір зробіть картоплю, кашу чи салат.

Запечена курка, скріншот з відео
Запечена курка, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • філе курячої грудки - 2 шт. (250 г)
  • часник - 3 зубчики
  • оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • сушені трави – 2 ч. л.
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком

Як готувати:

Покладіть куряче філе в миску, додайте подрібнений ножем часник, оливкова олія. Посипте меленим чорним перцем до смаку. Додайте соєвий соус, ваші улюблені трави та сіль. Перемішайте філе з маринадом та залиште на 30 хвилин.
Зробіть 2 конверти з фольги. Складіть фольгу навпіл, щоб конверти не порвалися. Помістіть мариноване куряче філе в конверти і додайте маринад, що залишився. Щільно поверніть краї конвертів і покладіть у форму для запікання.
Запікайте 30-35 хвилин у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин. Наріжте курячу грудку на шматочки. Полийте соком, що залишився після запікання, і подавайте до столу.

Запечена курка, скріншот з відео
Запечена курка, скріншот з відео

Нагадаємо, що пече так, що аж мізки перевертаються: як зробити вдома ядрену гірчицю - магазинну більше не візьмете.

Раніше ми повідомляли, що слини потечуть струмком: робимо домашнє копчене сало в мультиварці, а можна і в каструльці.

Також стало відомо, що хочеш схуднути – Сассі: рецепт "магічної" води, яка позбавить зайвих сантиметрів.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще