У господарок є безліч секретів для приготування смачного і ніжного м'яса, але якщо деякі ними все ще не володіють, цей лайфхак точно знадобиться.

Завдяки йому відварене м'ясо виходить із ідеальною структурою та смаком.

Бананова шкірка, freepik
Бананова шкірка, freepik

Лайфхак полягає у додаванні бананової шкірки, як би дико це не звучало. Багатьом це поєднання може бути дивним, але не варто поспішати з висновками.

Шкірка банана допоможе будь-якому виду м'яса добре розваритися, а також додасть неймовірної соковитості. Будьте готові до того, що вона може залишити після себе аромат, але це не зіпсує страву, а лише розбавить цікавими нотками.

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Бананова шкірка, скріншот з відео
Бананова шкірка, скріншот з відео

Як приготувати м'ясо з додаванням бананової шкірки.

Для початку поставте варитися м'ясо і одразу додайте в каструлю бананову шкірку. Після закипання води можна викинути, а м'ясо буде готове до вживання або подальшого приготування.

Бананова шкірка дуже корисна в побуті для чищення взуття та інших предметів і навіть на городі, так як служить відмінною підживленням для рослин і грунту. Більше того, вона здатна відбілити зуби та заспокоїти подразнення на шкірі.

М'ясо, скріншот із відео
М'ясо, скріншот із відео

Нагадаємо, що залиш "колу" ворогам: оригінальний рецепт узвару з прянощами, з яким забудеш про спрагу.

Раніше ми повідомляли, що за столом усі будуть у захваті: рецепт гуляшу з телятини, який зробить будь-який гарнір приголомшливим.

Також стало відомо про забутий рецепт солодощів з дитинства: суддя "МайстерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом вергунів на горілці.