Дорогі наші читачі, звичайно ж, до весни залишилося не так багато часу, але все одно до "шашличного" сезону ще доведеться почекати ще пару місяців півтора. Проте є вихід зі стану "слиновиділення". Цього разу ми розповімо, як приготувати найсмачніших шашлик будинку, це звичайно ж не те, проте "майже" у цьому випадку вважається.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУвечері за 10 хвилин замаринуємо м'ясо, а наступного дня кинемо м'ясо на сковорідку – кухонна магія, і шашлик готовий.
Про цей рецепт розповів один із українських блогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соцмережах.
Що нам потрібно з продуктів (приблизно на 4 особи):
• Свинина – 1 кг
• Ріпчаста цибуля – 4-5 шт.
• Лимонний сік – 0,5 склянки
• Вершкове масло – 4 ст. ложки
• Чорний мелений перець – за смаком
• Сіль за смаком
Як приготувати шашлик на сковороді
М'ясо промити, нарізати на порційні шматки. Цибулю ріпчасту почистити, помити, нарізати тонкими кільцями. М'ясо скласти в миску, додати цибулю. Посолити, поперчити та перемішати. Додати лимонний сік, добре перемішати, щільно накрити кришкою, поставити для маринування в холодильник (мінімум на 4 години).
Після маринування відокремити м'ясо від цибулі. Розігріти сковороду, викласти вершкове масло|мастило|. У олію викласти м'ясо. Смажити шашлик на сковороді на середньому вогні з усіх боків до золотистої скоринки, майже готовності (всього 15-20 хвилин).
Потім викласти мариновану цибулю. Перемішати все, накрити м'ясо кришкою, гасити шашлик на сковороді на найменшому вогні 10 хвилин. Шашлик готовий на сковороді. Подавати з овочевим салатом та зеленню. Смачного!
Нагадаємо, раз-два і готово: рецепт кексів "на швидку руку" з хурми та бананів.
Раніше повідомлялося, якщо у вас є яйця та банан: рецепт ніжного та повітряного суфле.
Також, припиніть це робити зараз: як правильно розморожувати продукти перед вживанням.