Якщо ми скажемо вам, що існує рецепт, здатний перетворити курячу печінку на справжнє кулінарне диво? Представляємо вашій увазі ніжну страву, де печінка гармонійно поєднується з кисло-солодкими нотками яблука та ароматною цибулею.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦя страва чудово підходить для вечері в холодні осінні вечори.
Інгредієнти:
- Куряча печінка: 1 кг
- Велика цибулина: 1 шт.
- Середнє яблуко: 2 шт.
- Часник: 3 зубчики
- Вершкове масло: 50 г
- Мука: 2 год. л.
- Вершки 33%: 50 мл
- Бульйон: 150 мл
- Сіль та перець: за смаком
Спосіб приготування:
- Наріжте цибулю півкільцями, дрібно нарубайте часник. Підготуйте печінку, видаливши заздалегідь сполучну тканину. Яблука очистіть, видаліть насіннєве гніздо та наріжте м'якоть кубиками.
- У сковороді розігрійте олію і обсмажуйте печінку з обох боків до золотистої кірки.
- Перекладіть печінку на тарілку. Зменшіть вогонь, додайте вершкове масло|мастило| в сковороду. Потім додайте|добавляйте| цибулю і обсмажуйте її 3-4 хвилини. Після цього додайте яблука та смажте ще 2-3 хвилини.
- Додати часник і борошно, смажте ще 1 хвилину. Залийте бульйон, помішуючи, щоб уникнути грудок. Гасіть кілька хвилин.
- Поверніть обсмажену печінку в сковороду, посоліть на смак і тушкуйте під кришкою на мінімальному вогні близько 7-8 хвилин до м'якості яблук і готовності печінки.
- Додайте вершки, перемішайте, доведіть до кипіння та зніміть з вогню.
Подавайте з картопляним пюре та насолоджуйтесь.
Смачного!
Спробуйте приготувати сирну запіканку, яка підкорить своїм смаком: секрети приготування з яблуками та горіхами
Також наш портал радив, ця популярна крупа зробить імунітет непробивним: їжте пару разів на тиждень і хвороби не візьмуть
Раніше ми писали про рецепт пельменів, який шукають усі: вашому тесту не буде рівних