Уявіть собі смачний французький сніданок, який готується швидко, легко та вражає своєю красивою та цікавою подачею. Яйця Орсіні - це пишний, наче хмара, збитий білок, приправлений сіллю та перцем, де всередині ховається кремовий жовток.

На приготування цієї чудової страви вам знадобиться лише кілька простих інгредієнтів.

Яйця Орсіні / фото: скріншот Youtube
Яйця Орсіні / фото: скріншот Youtube

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю
  • 1 столова ложка рослинної олії

Спосіб приготування:

  1. Для початку, з обережністю відокремте жовтки від білків, намагаючись зберегти кожен жовток цілим. Потім додайте в білки сіль і починайте збивати їх до утворення густої, щільної піни.
  2. Тепер приготуйте деко, покривши його пергаментом і змастивши олією. Розкладіть збиті білки на деку, створюючи у кожного невелике заглиблення. Посоліть і поперчіть до смаку.
  3. Відправте лист у розігріту духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів. Потім акуратно помістіть по одному жовтку в кожне заглиблення та поверніть у духовку на додаткові 3 хвилини.

Яйця Орсіні / фото: скріншот Youtube
Яйця Орсіні / фото: скріншот Youtube

Подавайте Яйця Орсіні відразу до столу, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню. Насолоджуйтесь цим чудовим французьким сніданком.

Популярні новини зараз
У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь Гороскоп на тиждень 22-28 грудня для всіх знаків Зодіаку: кінець Козорогів, справи Дів та підвищення Овнів В Україні хочуть жорстко карати мобілізованих, які пішли у СЗЧ: що їм загрожує "Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році
Показати ще

Смачного!

Спробуйте приготувати найсмачніші рулетики з м'ясом і сиром, якщо їсти хочеться, а часу немає: рецепт вас вразить

Вам буде цікаво дізнатися, щотісто місити не треба: ліниві біляші в клярі - найпростіший рецепт

Також наш портал повідомляв, яйця будуть чистенькі: як швидко очистити шкаралупу після варіння