Уявіть собі смачний французький сніданок, який готується швидко, легко та вражає своєю красивою та цікавою подачею. Яйця Орсіні - це пишний, наче хмара, збитий білок, приправлений сіллю та перцем, де всередині ховається кремовий жовток.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа приготування цієї чудової страви вам знадобиться лише кілька простих інгредієнтів.
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
- 1 столова ложка рослинної олії
Спосіб приготування:
- Для початку, з обережністю відокремте жовтки від білків, намагаючись зберегти кожен жовток цілим. Потім додайте в білки сіль і починайте збивати їх до утворення густої, щільної піни.
- Тепер приготуйте деко, покривши його пергаментом і змастивши олією. Розкладіть збиті білки на деку, створюючи у кожного невелике заглиблення. Посоліть і поперчіть до смаку.
- Відправте лист у розігріту духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів. Потім акуратно помістіть по одному жовтку в кожне заглиблення та поверніть у духовку на додаткові 3 хвилини.
Подавайте Яйця Орсіні відразу до столу, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню. Насолоджуйтесь цим чудовим французьким сніданком.
Смачного!
Спробуйте приготувати найсмачніші рулетики з м'ясом і сиром, якщо їсти хочеться, а часу немає: рецепт вас вразить
Вам буде цікаво дізнатися, щотісто місити не треба: ліниві біляші в клярі - найпростіший рецепт
Також наш портал повідомляв, яйця будуть чистенькі: як швидко очистити шкаралупу після варіння