Хочете здивувати своїх близьких легкою та смачною стравою? Цей рецепт курячих галушок – ваш рятувальник нашвидкуруч! За 20 хвилин у вас буде ніжна, дієтична друга страва, яка підходить під будь-які обмеження в харчуванні.

Ці курячі галушки – швидкий, простий і дуже смачний спосіб приготувати здорову вечерю.

Курячі галушки зі шпинатом / фото: скріншот Youtube
Курячі галушки зі шпинатом / фото: скріншот Youtube

Інгредієнти:

  • Курячі грудки (філе) 300 г
  • Шпинат 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Пшеничне борошно (без гірки) 4 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Паприка 0.5 ч. ложки

Курячі галушки зі шпинатом / фото: скріншот Youtube
Курячі галушки зі шпинатом / фото: скріншот Youtube

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти: розморозьте шпинат та обсушіть його від зайвої вологи, вимийте та обсушіть курячі грудки.
  2. Наріжте курячу грудку на шматочки і подрібніть у м'ясорубці чи блендері.
  3. У великій мисці змішайте фарш із грудки з яйцем.
  4. Посоліть і додайте|добавляйте| чорний мелений перець. За бажання, додайте паприку для аромату та смаку.
  5. Наріжте шпинат і додайте фаршу.
  6. Поступово додайте борошно, що просіює, ретельно перемішуючи, щоб отримати однорідну масу. Дайте постояти 10 хвилин.
  7. Змочіть столову ложку у воді і ліпіть галушки. Якщо бажаєте, щоб вони були рівними, використовуйте вологі руки.
  8. Доведіть воду в каструлі до кипіння, посоліть. Зменшіть вогонь і акуратно опустіть галушки у воду. Варіть 5-7 хвилин|мінути|, поки вони не спливуть.
  9. Вийміть галушки і подавайте з гарніром, овочами або зеленню.

Курячі галушки зі шпинатом / фото: скріншот Youtube
Курячі галушки зі шпинатом / фото: скріншот Youtube

Популярні новини зараз
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Спробуйте та насолоджуйтесь цією легкою стравою.