Ці смачні м'ясні пиріжки з домашнім тестом сподобаються всім, хто їх спробує. Готувати їх слід заздалегідь, оскільки тривалий процес. Але результат того вартий!

Для тесту вам знадобиться: 600 г борошна, 2 яйця, 3 ст. ложки сметани, 0,5 склянки води, і навіть половина чайної ложки солі.

Пиріжки, скріншот: Youtube
Пиріжки, скріншот: Youtube

Для начинки: 500 г м'ясного фаршу, 75 г вершкового масла, одна цибулина, половина склянки м'ясного бульйону, щіпка меленого чорного перцю, 1 ч. ложка солі і 1 склянка соняшникової олії.

Приготування:

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще
  1. Змішайте в мисці борошно, яйця, сметану та воду кімнатної температури. Посолити. Замісити еластичне однорідне тісто. Накрийте плівкою та залиште на 20 хв відпочити.
  2. Тим часом підготуйте начинку. Пропустіть відварене м'ясо через м'ясорубку. Наріжте цибулю і обсмажте її на маслі до золотистого кольору.
  3. Додайте фарш у цибулю і продовжуйте смажити. Помалу влийте бульйон і доведіть до готовності. Приправте сіллю та перцем.
  4. Розкачати тісто в не дуже тонкі ковбаски і поріжте їх на шматочки. Розкачайте кожен шматок у кружальце.
  5. Викладіть ложкою фарш і защипуйте м'ясні пиріжки, як вареники.
  6. Обережно обсмажте їх із двох сторін на розігрітій олії до рум'яної скоринки.

Подавайте м'ясні пиріжки охолодженими.

Пиріжки, скріншот: Youtube
Пиріжки, скріншот: Youtube

Нагадаємо, тільки так, і ніяк інакше: коли правильно солити фарш для котлет - ви цього точно не знали

Як повідомляв "Знай.uа", сама смачна скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину

Знай.uа писав, спробуйте додавати не тільки у віскі:як смачно замаринувати курячі стегенця в Pepsi