Бутерброди – одна з найпопулярніших і дуже простих страв у світовій кулінарії, яку "готують" мільйони людей у ​​всьому світі щодня.

Існують різні назви – сендвіч, гамбургер тощо. Спочатку це був просто хліб із олією, а нині – справжнє мистецтво поєднання овочів, ковбаси, сиру та інших інгредієнтів.

Бутерброд. Фото: скрін youtube
Бутерброд. Фото: скрін youtube

На сайті "Прості рецепти" розповіли, як швидко приготувати оригінальний гамбургер із м'ясною котлетою. Інгредієнти: 4 скибочки хліба, 200 грамів фаршу, половина цибулини, половина чайної ложки солі, 50 мілілітрів газування, а також 100 грамів сиру, пучок кропу, солоні огірочки (або свіжі), помідори, болгарський перець.

Подрібнюємо цибулю, додаємо у фарш разом із сіллю та спеціями. Заливаємо газировкою та перемішуємо.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Кладемо хліб на пергамент, викладаємо фарш та посипаємо тертим сиром. Випікаємо 25 хв у духовці за 180°C.

Подрібнюємо кріп та овочі. Викладаємо їх разом із зеленню на готові гамбургери.

За цим простим рецептом можна приготувати смачні та ситні м'ясні бутерброди лише за півгодини. Варіювати начинки та додатки на власний смак! Можете порадувати гостей та близьких цим рецептом у новорічну ніч.

Ідеальний бутерброд, скріншот: Youtube
Ідеальний бутерброд, скріншот: Youtube

Ідеальний бутерброд, скріншот: Youtube
Ідеальний бутерброд, скріншот: Youtube

Нагадаємо, тільки так, і ніяк інакше: коли правильно солити фарш для котлет - ви цього точно не знали

Як повідомляв "Знай.uа", смачна намазка для бутербродів, яка змусить готувати її знову і знову: знадобиться всього 4 інгредієнти

Знай.uа писав, курка буде соковитою та ніжною: який інгредієнт допоможе зробити філе смачнішою