Пунш – це не просто напій, це справжній символ веселощів та свята. Його назва як залп феєрверку, а історія цього напою багата та різноманітна.

Цей напій просто справжнє задоволення у поєднанні з фруктами та десертами з них. Крім цього, до нього відмінно підійдуть шоколад або печиво, особливо в холодну пору року.

Панч / фото: depositphotos
Пунш / фото: depositphotos

Найкраще поєднувати пунш із фруктами або соком, але важливо пам'ятати, що готовий пунш не придбати в магазині – він доступний лише в домашньому виконанні. Давайте спробуємо приготувати традиційний рецепт пуншу, проте пам'ятайте, що в нього можна додавати найрізноманітніші фрукти та ягоди.

Пунш / фото: depositphotos
Пунш / фото: depositphotos

Популярні новини зараз
Українців огорнуть спекою, але не дадуть забути про грози: прогноз погоди до 23 червня Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів ПриватБанк роздаватиме клієнтам грошові подарунки: мінімум 150 грн, максимум – 5000 грн
Показати ще

Інгредієнти:

  • 3 чайні ложки листового чорного чаю
  • 0,75 л чистої гарячої води (90 ° C)
  • 3 столові ложки цукру (бажано коричневого)
  • великий лимон
  • 0,35 л якісного рому

Спосіб приготування:

  1. Заваріть чорний чай гарячою водою та дайте йому заваритися близько 15 хвилин.
  2. Процідіть настій у підігрітий посуд, додайте ром, цукор та лимон.
  3. Добре розмішайте та поставте на маленький вогонь на 15 хвилин.

Тепер можна насолоджуватися цим дивним напоєм у компанії друзів та гостей на вечірці чи святі.

Також вам буде цікаво дізнатися, як зробити згущене молоко вдома самостійно: рецепт з 3 інгредієнтів

Раніше ми писали,збережіть собі на новорічні свята: простий рецепт коктейлю від похмілля