Для всіх наших читачів є чудовий рецепт крутої страви, смак якої знайомий усім з дитинства. Цей рецепт картоплі з салом у духовці настільки простий і смачний, що ви готуватимете таку картоплю дуже часто.

Цей рецепт обов'язково стане вашим коханим, і воно підходить до будь-якого приводу, свята чи події. Тож пропонуємо трохи поексперементувати.

Про це стало відомо завдяки рецепту від одного з українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Запечена картопля, фото: скріншот з відео
Запечена картопля, фото: скріншот з відео

Що нам потрібно із продуктів

• Картопля - 8шт. (середня);
• Сало - 16 кусочків;
• Сіль - за смаком;
• Перець мелений - за смаком;
• Рослинна олія - ​​1 ст. л.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Спосіб приготування

Змащуємо форму олією. Ретельно миємо картоплю і ріжемо на половинки. Викладаємо половинки картоплі на лист і на кожну половинку укладаємо шматочок сала.

Картопля із салом, скріншот: YouTube
Картопля із салом, скріншот: YouTube

Ставимо у розігріту духовку до 180-200 градусів на 30-40 хвилин. Перевіряємо готовність картоплі вилкою або зубочисткою, вона має бути м'якою.

Картопля із салом, скріншот: YouTube
Картопля із салом, скріншот: YouTube

Солимо та перчимо за пару хвилин до готовності страви. Ну ось картопля запечена із салом і готова. Аромати просто неймовірні. М'яка картопля з хрумким салом просто неймовірна комбінація. Смачного.

Нагадаємо, солодка інтрига святкового столу: рецепт традиційної куті по-полтавськи.

Раніше повідомлялося, та сама "кислинка": рецепт ароматної заправки до будь-якого салату, слинки потечуть рікою.

Також, з'їдять за секунди: рецепт смачного та соковитого хека в духовці.