Новорічні свята все ближче, а часу все менше. Господині починають шукати нові рецепти, які мають сподобатися всій родині.

Тому сьогодні ми розповімо, як приготувати курячі рулетики з сиром та зеленню, які підійдуть для будь-якого столу.

Інгредієнти:

Куряча грудка - 2 шт.

Сир твердий - 100 грамів

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Часник - 2-3 зубчики

Зелень - 1 пучок

Сіль та спеції - за смаком

Борошно - для панірування

Олія - для обсмаження

Процес приготування:

Для початку необхідно порізати куряче філе на тонкі шматочки. Після цього відбийте нарізане м'ясо та посоліть, приправте його.

Курячі рулетики, фото: instagram.com/pp_video_resepts
Курячі рулетики, фото: instagram.com/pp_video_resepts

Для начинки натріть сир на великій тертці. Зелень ретельно промийте та дрібно поріжте. Часник очистіть та мілко подрібніть. Потім поєднайте твердий сир, часник та зелень - все ретельно перемішайте.

Наступний етап - формування рулетиків. На край філе покладіть 1 столову ложку та почніть завертати начинку в рулетик, підвертаючи краї з двох сторін (це потрібно, щоб при обсмаженні не витік сир з зеленню). Краї скріпіть за допомогою зубочисток.

Курячі рулетики, фото: кадр з відео
Курячі рулетики, фото: кадр з відео

Перед обсмаженням рулетики обвалюємо в борошні. Сковорідку розігрійте обсмажуйте вироби до готовності (до золотистої скоринки). Після того як страва охолоне, вийміть зубочистки та можете подавати до столу. Приємного смаку!

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, страва, яку "розметуть" за лічені хвилини: рецепт домашніх, хрустких бендериків

Раніше портал Знай інформував, ідеальний перекус коли гості вже в дорозі: рецепт ароматних слойок з бананом

Також наш портал повідомляв, як зробити згущене молоко вдома самостійно: рецепт з 3 інгредієнтів