Бендерики смачна страва, яку, мабуть, куштував кожен. Це трикутні млинці частіше за все з м’ясною начинка.

Улюблену страву можна легко приготувати в домашніх умовах. Вони обсмажуються в яйці, а в середину кладеться сирий фарш.

Бендерики, кадр з відео
Бендерики, кадр з відео

Інгредієнти:

Для приготування тіста для млинців змішайте в мисці борошно, сіль та цукор. Туди додайте яйця та перемішайте за допомогою вінчика. Якщо важко перемішувати, влийте туди трохи молока. Не перестаючи помішувати тісто, вливайте туди все молоко. Повинне вийти в міру густе, гладке тісто, без грудочок. Поки тісто відпочиває протягом 15 хвилин, в цей час потрібно зайнятися начинкою. Філе з петрушкою, цибулею та часником варто перемолоти на м’ясорубці, або ж перебити у блендері. Приправи додавайте за своїм смаком.

Фарш, скріншот з відео
Фарш, скріншот з відео

В тісто влийте столову ложку рослинної олії та приступіть до обсмажування млинців. Вони повинні вийти ніжними, і майже не хрусткими. Після того, як млинці будуть готові та охолонуть, їх можна робити з начинкою. Готовий млинець покладіть на робочу поверхню та розріжте його по середині. В середину покладіть фарш та скрутіть його так, щоб млинці прийняли трикутну форму. Кожен млинець з фаршем варто вимочити у яйці та смажити на розігрітій пательні до золотистої скоринки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, завжди робите солодкі сирники? Спробуйте солоні та не пошкодуєте, рецепт із зеленню

Раніше портал Знай інформував, чим яскравіше на столі, тим краще для Дракона: гостра морквяна ікра для зустрічі 2024 року, рецепт

Також, наш портал повідомляв, ситний салат із курячої грудки на домашньому майонезі: "залетить", як повноцінний обід