У світі кулінарії іноді трапляються справжні дива, коли на столі зустрічаються дві кухні в одному блюді. Шеф-кухар Марко Черветті, відомий своїми кулінарними експериментами, представляє нам «ліниві вареники» з корицею та шпинатом — поєднання італійських канелоні та українських вареників.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСекрет цього рецепту в простоті та соковитій начинці, яка змушує серця закохатися у смак. Ось як створити це диво:
Інгредієнти:
- 200 г шпинату
- 300 г кисломолочного сиру
- 2 яйця
- 3 столові ложки панірувальних сухарів
- 3 столові ложки тертого пармезану
- 3 столові ложки борошна
- На смак: сіль, перець, кориця
- 50 г вершкового масла
Спосіб приготування:
- Бланшуйте свіжий шпинат у окропі на 1 хвилину. Потім відцідіть і поріжте ножем. Перекладіть у глибоку миску і дайте охолонути.
- До шпинату додайте віджатий сир, пармезан, панірувальні сухарі, сіль, перець, корицю. Перемішайте.
- Вбийте в миску 2 яйця і поступово додавайте борошно, перемішуючи, поки не утвориться однорідне тісто.
- Змастіть руки олією і формуйте з тіста "ковбаски". Обвалюйте їх у борошні.
- Покладіть вареники в киплячу підсолену воду на кілька хвилин, поки вони не почнуть спливати. Потім викладіть у змащену олією форму для запікання.
- Посипте вареники сухарями, пармезаном, додайте шматочки вершкового масла згори. Запікайте в розігрітій до 180 ° C духовці до золотистої скоринки.
Подавайте готові ліниві вареники на тарілки, посипте зверху пармезаном і насолоджуйтесь чудовим смаком цієї незвичайної страви!
Смачного!
Також спробуйте приготувати: цей суп із пельменями назавжди відверне вас від русявої солянки: так готують справжні чоловіки, рецепт
Раніше ми писали про те, що кожна хвилина буде смачною: оригінальний новорічний салат "Годинник"