Звичайні оладки, якими подобається смакувати на сніданок практично кожна українська родина, можна вдосконалити, перетворивши їх на справжній твір кулінарного мистецтва.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗокрема, завдяки одному секретному інгредієнту вони виходять неймовірно пишними та апетитними.
Не дивно, що оладки у більшості людей асоціюються з чимось домашнім. Спробуйте цього разу приготувати пишні оладки із секретним інгредієнтом. Йдеться про звичайного сиру.
Інгредієнти:
- яйця курячі – 2 шт.;
- борошно - 150 г;
- цукор – 2 ст. л.;
- сир 9% - 180 г;
- ванільний цукор – 8 г;
- сода - 1 ч. л.;
- сіль - щіпка;
- кефір 3,2% – 100 мл
Процес приготування пишних оладок:
Збиваємо яйця, ванільний та звичайний цукор та сіль. Додаємо кефір та соду і ретельно перемішуємо інгредієнти. Тепер додаємо сир та з'єднуємо з іншими продуктами. Необхідно досягти кисільної консистенції.
Далі в цю суміш просіюємо муку|борошно|, замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок або пакет, перед застосуванням якого підріжте один із кутів.
Далі розігріваємо олію на сковороді, вона повинна повністю покривати дно. Видавлюємо з мішечка порційне тісто. Обсмажуємо оладки з кожного боку по 4 хвилини на середньому вогні. Після того як перевернете оладку на інший бік, прикрийте кришкою сковороду.
Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.
Раніше ми повідомляли, що на Новий рік без оселедця під шубою: 3 найшкідливіші види риби - українці цього не знали.