Салат "Курочка під кайфом" — дивовижне поєднання смаків та текстур, де чудово поєднуються копчена курка, свіжі помідори, хрусткі сухарики та ароматний мак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦя страва отримала свою назву завдяки кумедній присипці з макових зерен, що надає йому особливу родзинку. Обіцяє сподобатися всім, хто цінує незвичайні відкриття гастрономів і в пошуках чогось нового на кухні.
Інгредієнти:
- Копчене куряче філе - 350 г;
- Тверді помідори – 2 шт.;
- Яйця - 3 шт.;
- Сир - 150 г;
- Харчовий мак - 3 ст. л.;
- Майонез — 4 ст. л.;
- Сіль, перець - за смаком;
- Зелень для оздоблення.
Приготування:
- Зваріть яйця круто і остудіть.
- Наріжте копчену курку та варені яйця кубиками.
- далите з помідорів м'якоть з насінням, щоб вони не зіпсували текстуру салату.
- Наріжте тверду частину кубиків помідорів.
- Також поріжте сир кубиками.
- Сухарики можна приготувати самостійно або використовувати готові із магазину.
- Якщо ви вирішите приготувати самостійно, наріжте хліб кубиками і підсмажте їх на сухій сковороді або запікайте в духовці при 180°C протягом 15 хвилин.
Для збирання салату використовуйте кулінарне кільце. Викладіть копчену курку, потім зробіть шар із майонезу, потім помідори та яйця (посоліть), ще шар майонезу та сир, потім сухарики. На сухарики нанесіть трохи майонезу, щоб мак краще прилипнув. Посипте салат маковими зернятками і подавайте до столу, поки він свіжий.
Смачного!
Нагадаємо, рецепт попросить і свекруху, і теща: холодець у банках про запас, щоб не морочитися на Новий рік
Вам буде цікаво дізнатися, льняна каша з яблуком та корицею: порадуйте себе простим та вітамінним сніданком
Як повідомляв Знай.ua, таку Шубу ви ще не куштували: королівський рецепт популярного салату для новорічного столу