Існує безліч цікавих рецептів котлет. До фаршу часто додають сиру картоплю, кабачок, моркву, вершкове масло чи сало.

Однак існує один секретний і одночасно простий інгредієнт, завдяки якому котлети стають більш пишними, соковитими та смачними.

Приготування котлет, скріншот: YouTube
Приготування котлет, скріншот: YouTube

Кухарі розповіли свій головний секрет приготування пишних котлет. Цей простий інгредієнт завжди знаходиться на будь-якій кухні. Після додавання котлети виходять засмаженими, соковитими та неймовірно ароматними.

Як підготувати фарш для котлет

Спочатку потрібно підготувати фарш. Так що оберіть хороший шматок м'яса. Найкраще поєднувати два види – жирну свинину з пісною яловичиною, щоб котлети набули цікавішого смаку.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Тепер пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом із цибулею та часником. Поперчіть фарш, додайте улюблені спеції. Також убийте одне яйце. Це допоможе котлетам краще тримати форму і не розвалюватися під час термічної обробки.

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Який секретний інгредієнт потрібно додати

Фарш добре вимішайте, а потім додайте секретний інгредієнт, а саме півсклянки сильногазованої води. Вона має бути максимально холодною. Ще раз перемішайте фарш і залиште його на дві години. Тепер посоліть, перемішайте та мокрими руками сформуйте котлети.

Обсмажуйте їх на рафінованій олії на сковороді з антипригарним покриттям. Також можна відправити котлети після смаження в духовку або мікрохвильову піч на 5-10 хвилин.

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Нагадаємо про картопляну запіканку з фаршем та сиром: ідеально підійде для сімейної вечері.

Раніше ми повідомляли про рецепт ароматної грибної ікри на зиму, яку можна приготувати будь-якої миті: ви будете в захваті.