Існує безліч цікавих рецептів котлет. До фаршу часто додають сиру картоплю, кабачок, моркву, вершкове масло чи сало.

Однак існує один секретний і одночасно простий інгредієнт, завдяки якому котлети стають більш пишними, соковитими та смачними.

Приготування котлет, скріншот: YouTube
Приготування котлет, скріншот: YouTube

Кухарі розповіли свій головний секрет приготування пишних котлет. Цей простий інгредієнт завжди знаходиться на будь-якій кухні. Після додавання котлети виходять засмаженими, соковитими та неймовірно ароматними.

Як підготувати фарш для котлет

Спочатку потрібно підготувати фарш. Так що оберіть хороший шматок м'яса. Найкраще поєднувати два види – жирну свинину з пісною яловичиною, щоб котлети набули цікавішого смаку.

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

Тепер пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом із цибулею та часником. Поперчіть фарш, додайте улюблені спеції. Також убийте одне яйце. Це допоможе котлетам краще тримати форму і не розвалюватися під час термічної обробки.

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Який секретний інгредієнт потрібно додати

Фарш добре вимішайте, а потім додайте секретний інгредієнт, а саме півсклянки сильногазованої води. Вона має бути максимально холодною. Ще раз перемішайте фарш і залиште його на дві години. Тепер посоліть, перемішайте та мокрими руками сформуйте котлети.

Обсмажуйте їх на рафінованій олії на сковороді з антипригарним покриттям. Також можна відправити котлети після смаження в духовку або мікрохвильову піч на 5-10 хвилин.

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Нагадаємо про картопляну запіканку з фаршем та сиром: ідеально підійде для сімейної вечері.

Раніше ми повідомляли про рецепт ароматної грибної ікри на зиму, яку можна приготувати будь-якої миті: ви будете в захваті.