Для того, щоб приготувати смачну піцу швидко – не обов’язково використовувати духовку.

Виявляється швидка страва легко робиться на сковорідці. Для цього нам знадобиться всього 10 хвилин і декілька простих інгредієнтів.

Піца у пательні. Фото: Youtube
Піца у пательні. Фото: Youtube

Інгредієнти для тіста:

Для начинки можна вибрати те, що вподоби. Традиційний набір: ковбаса, сир, томати, солені огірки, цибуля, часник та кетчуп. Ковбасу можна брати будь-яку, а кетчуп замінити на улюблений соус.

Для приготування тіста варто змішати борошно, яйця, сіль та майонез. Це краще робити вінчиком, тісто повинне вийти рідким та однорідним. Всі інгредієнти повинні розчинитися та добре перемішатися. Тісто варто вилити на сковороду, на поверхні тіста акуратно розподіліть соус.

Піца на сковорідці, скріншот: YouTube
Піца на сковорідці, скріншот: YouTube

Ковбасу та овочі треба нарізати невеликими шматочками та покласти на поверхню тіста, зверху на кетчуп. Цибулю можна використовувати просто, а можна замаринувати, щоб зробити піцу трохи пікантною. Зверху все потрібно щедро засипати сиром. "Ліниву" піцу поставте на повільний вогонь та накрийте кришкою, щоб всі продукти рівномірно пропеклись. Для приготування піци знадобиться приблизно 10 хвилин. Приготувавши її раз, ви будете повертатись до цієї страви знову і знову.

Нагадаємо, портал Знай, інформував легкий повітряний десерт без зайвих зусиль: рецепт низькокалорійних ласощів

Раніше на порталі Знай повідомлялося, смачніше ніде не знайдете: рецепт домашнього плавленого сиру нашвидкуруч

Також, наш портал інформував, салат, роли та навіть тарталетки: 5 найкращих страв для зустрічі року Зеленого Дракона