Чимало українців полюбляють плавлений сир на сніданок або перекус. Але в магазині не завжди виходить знайти той, який до смаку всій родині.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСьогодні ми розповімо як приготувати домашній плавлений сир з кисломолочного. До майбутньої страви можна додати замість зелені будь-які наповнювачі, які вам до смаку: ковбаса, гриби чи інше.
Інгредієнти:
Кисломолочний сир (жирність будь-яка) – 500 грамів
Яйця – 1 шт.
Вершкове масло – 80 грамів
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 1 ч.л.
Сода – 0,5 ч.л.
Лимонна кислота – 1/4 ч. л.
Зелень (будь-яка) – за бажанням
Приготування:
Для початку змішайте кисломолочний сир, яйце, вершкове масло, сіль, соду та лимонну кислоту.
Об'єднайте всі компоненти спочатку ложкою, а потім збийте блендером до однорідної консистенції. Після цього перекладіть суміш в каструлю та поставте на вогонь. Важливо варити сир на повільному вогні та час від часу помішувати. На вогні потрібно тримати до того часу, поки сир повністю не розплавиться. Після цього зніміть та доповніть плавлений сир зеленню. Можна залишити сир без всіляких доповнень або зробити частину з додаванням, а іншу без. На останньому етапі перелийте суміш в тарілку або контейнер та залиште до повного застигання. Щоб найкраще оцінити смак сиру, зробіть з ним бутерброд.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, буряк з хріном і часником на зиму: рецепт, який затьмарить навіть аджику
Раніше портал Знай інформував, будете червоніти від компліментів гостей: рецепт простих лінивих пиріжків із куркою та сиром
Також наш портал повідомляв, такого в пекарнях не знайти: рецепт заливного пирога з капустою