Готуємо смачний і соковитий пиріг з незрівнянним ароматом. Він обов'язково сподобається любителям цитрусових.

Апельсиновий пиріг виручить вас у випадку, коли гості вже буквально на порзі, а смачненького до чаю вдома немає. Готувати його зовсім не складно, і часу ви витратите мінімально.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Своїй способом приготування цитрсового смаколику поділилась фудбогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Для рецепту нам потрібно:

• 2 яйця
• 150 г. цукру
• 100 г. 15% сметани
• 80 г. вершкового масла
• 200 г. борошна
• 0,5 ч.л. розпушувача
• 1-2 апельсини
• цукрова пудра

Спосіб приготування:

До яєць додаємо цукор, сметану, розтоплене вершкове масло та все добре перемішуємо.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Всипаємо борошно з розпушувачем та додаємо цедру одного апельсина, змішуємо однорідне тісто.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Дно форми застилаємо пергаментом та змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукровою пудрою.

Викладаємо на дно форми нарізаний тоненькими скибочками апельсин та заливаємо тісто.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, готовність перевіряйте деревʼяною паличкою.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram
Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Готовий пиріг дістаньте з форми, переверніть та зніміть пергамент.

Смачного!

Нагадаємо про цей смак дитинства:найпростіший рецепт гарбузової каші на молоці.

Раніше ми повідомляли, що морква подешевшала - можна готувати: рецепт копійчаних оладок на сніданок.

Так само стало відомо, що можна ласувати на дієті та в пост: легкий і простий салат з грибами та маринованими огірками.