Всі господині знають про корисні властивості моркви, не кажучи вже про те, що вона є досить доступним овочом серед інших, які пропонуються в супермаркетах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗ неї можна багато всього приготувати, навіть гарячі страви та смачні закуски. Наприклад, оладки. Оладки можна готувати не тільки з картоплі та кабачків, з морквою вони виходять навіть смачнішими. Дуже простий рецепт підказала українська фуд-блогерка у Instagram.
На приготування піде максимум 20 хвилин, але така страва може стати відмінним сніданком або перекусом. Цей рецепт відрізняється від інших тим, що до складу не входить кефір, і в цілому страва виходить низькокалорійна.
Інгредієнти:
- 1 морква
- 1 яйце
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 2 ст.л. муки
- цукор або цукрозамінник за смаком
Процес приготування:
- Моркву натираємо на тертці та додаємо всі інгредієнти.
- Добре перемішуємо.
- Смажимо на розігрітій сковороді, на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожної із сторін.
- Якщо використовувати антипригарну сковороду, можна попередньо нічим не змащувати. Якщо не впевнені у своїй сковорідці, краще змастіть невеликою кількістю олії.
Найкраще подавати зі сметаною та медом, за бажанням додати горіхи.
Нагадаємо, що ви пам'ятаєте їх із дитинства, рецепт дивом зберігся: ароматні рибні котлетки за півгодини.
Раніше ми повідомляли, що його полюблять навіть ті, хто не вірить гороскопам: рецепт живильного салату "Зодіак".