Завдяки цьому домашньому та швидкому рецепту, ви зможете з легкістю приготувати смачні картопляні деруни.

Щоб деруни вийшли смачними і не забрали багато сил і часу достатньо знати кілька хитрощів. Картопляні оладки відносяться до однієї з найпростіших страв. Вони не вимагають спеціального інвентарю чи якихось незвичайних продуктів – лише ваше бажання та трохи натхнення.

деруни, фото Pxhere
деруни, фото Pxhere

Деруни за 30 хвилин

Приготування
1. Нарізаємо овочі шматочками та подрібнюємо блендером.
2. Солимо, перчимо, додаємо подрібнену зелень та спеції для картоплі.
3. За бажанням додаємо пропущений через прес часник.
4. Додаємо борошно та яйця, знову перебиваємо блендером.
5. При необхідності додаємо трохи борошна.
6. Викладаємо тісто на розігріту сковорідку з олією і смажимо деруни з обох боків до рум'яності.

деруни, фото Pxhere
деруни, фото Pxhere

Нагадаємо про екзотику на сковорідці: рецепт хрумких чебуреків з картопляною начинкою. Настав час буквально "ламати" стереотипи про те, що ця страва обов'язково має бути з фаршем.

Раніше ми повідомляли про сію-сію - ні, не варто: чому не потрібно робити це з борошном , міф, який "украв" багато грошей. Ще один маркетинговий хід, завдяки якому на прилавках магазинів є величезний вибір різноманітних аксесуарів.

Також не зайвим буде ароматне сало за забутим сільським рецептом: смачно навіть без хліба.