На цей раз пропонуємо нашим дорогим читачам додати до своєї кулінарної книги ще один шедевральний рецепт. Якщо ви вже не знаєте, що класти до гарніру, то у нас є спосіб приготування ніжних тюфтель у томатній підливі.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться свіжими рецептами у соціальних мережах.

Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube
Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

Свинина – 500 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Крупа манна – 50 гр.
Часник – 2 зубки.
Зелень.
Яйце куряче - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Томатна паста – 2 ст.л.
Сіль за смаком.
Суміш перців – до смаку.
Лавровий лист – 1-2 шт.
Цукор – щіпка.

Спосіб приготування

Для приготування фаршу необхідно пропустити через м'ясорубку м'ясо, 1 цибулину, зелень, часник. В отриману суміш додати яйце, манку, посолити та поперчити до смаку.

Популярні новини зараз
"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Ось таким був дідусь "Запорожця": рідкісні кадри унікального прототипу із кузовом незвичайної форми Громадський транспорт обійдеться дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube
Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube

Руками формуємо кульки та викладаємо на розпечену сковороду з олією. Підсмажуємо трохи з одного боку.

Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube
Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube

Перевертаємо та підсмажуємо трохи з іншого боку. Цибулю дрібно рубаємо, моркву нарізаємо тонкою соломкою. Відправляємо городину на розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube
Свинячі тефтелі з манкою, скріншот: YouTube

Додаємо до засмаження томатну пасту та півсклянки води. Протушкуємо 5 хвилин. Виливаємо підливу в каструлю до тюфтель. Додаємо цукор, сіль, перець. Заливаємо водою до верху (манка вбере багато води). Варимо 30 хвилин|мінути| на маленькому вогні.

Нагадаємо, саме ароматне сало за забутим сільським рецептом: смачно навіть без хліба.

Раніше повідомлялося, 4 помилки в готуванні, які всі припускають і цькують себе: чому не можна знімати шкірку і перегрівати олію.

Також, грушеве варення з апельсинами, яке варитимете щороку: на батон намазати і ідеальний десерт готовий.