На цей раз пропонуємо нашим дорогим читачам додати до своєї кулінарної книги ще один шедевральний рецепт. Якщо ви вже не знаєте, що класти до гарніру, то у нас є спосіб приготування ніжних тюфтель у томатній підливі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться свіжими рецептами у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
Свинина – 500 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Крупа манна – 50 гр.
Часник – 2 зубки.
Зелень.
Яйце куряче - 1 шт.
Морква – 1 шт.
Томатна паста – 2 ст.л.
Сіль за смаком.
Суміш перців – до смаку.
Лавровий лист – 1-2 шт.
Цукор – щіпка.
Спосіб приготування
Для приготування фаршу необхідно пропустити через м'ясорубку м'ясо, 1 цибулину, зелень, часник. В отриману суміш додати яйце, манку, посолити та поперчити до смаку.
Руками формуємо кульки та викладаємо на розпечену сковороду з олією. Підсмажуємо трохи з одного боку.
Перевертаємо та підсмажуємо трохи з іншого боку. Цибулю дрібно рубаємо, моркву нарізаємо тонкою соломкою. Відправляємо городину на розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо до засмаження томатну пасту та півсклянки води. Протушкуємо 5 хвилин. Виливаємо підливу в каструлю до тюфтель. Додаємо цукор, сіль, перець. Заливаємо водою до верху (манка вбере багато води). Варимо 30 хвилин|мінути| на маленькому вогні.
Нагадаємо, саме ароматне сало за забутим сільським рецептом: смачно навіть без хліба.
Раніше повідомлялося, 4 помилки в готуванні, які всі припускають і цькують себе: чому не можна знімати шкірку і перегрівати олію.
Також, грушеве варення з апельсинами, яке варитимете щороку: на батон намазати і ідеальний десерт готовий.