Ці вафельні трубочки багато людей пам'ятають з дитинства або відпочинку. Їх обожнюють не лише діти, а й дорослі.

Приготувати улюблені солодощі можна без складнощів вдома. Для цього не знадобиться вафельниця чи духовка, а вистачить лише сковорідки. Начинити готові вафлі можна начинкою, яка вам подобається. В нашому рецепті буде згущене молоко та горіхи для присипки.

Вафельні трубочки. Фото: скрін
Вафельні трубочки. Фото: скрін

Інгредієнти для трубочок:

Цукор - 120 грамів

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Яйця - 3 штуки

Ванільний цукор - 1 пакетик

Вершкове масло - 120 грамів

Борошно - 150 грамів

Сіль - щіпочка

Згущене молоко - 250 грамів

Горіхи - півсклянки

Для приготування тіста, протягом 5 хвилин до утворення пишної маси потрібно збивати яйця, цукор, ванільний цукор та сіль. Після цього в суміш додайте розтоплене вершкове масло (кімнатної температури) та збивайте протягом 1 хвилини. В утворену суміш поступово всипте борошно та ретельно вимішайте до однорідності.

Вафельні трубочки. Фото: скрін
Вафельні трубочки. Фото: скрін

Перед приготуванням трубочок, розігрійте до високої температури та зменште вогонь. 1 столову ложку тіста викладіть на сковорідку та рівномірно розподіліть. Вафля повинна бути тонка, тоді солодощі будуть хрусткі. Обсмажувати необхідно по 2-3 хвилини з кожної сторони. Важливо смажити на невеликому вогні, тоді трубочки добре пропечуться. Скручувати вафлі потрібно гарячими, а наповнювати коли вони схолонуть.

Вафельні трубочки. Фото: скрін
Вафельні трубочки. Фото: скрін

Наповнювати можна просто згущенкою, а збоку посипати горіхами.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, шоколадний пиріг із грушами: нескладний рецепт для справжніх ласунів

Раніше портал Знай інформував, дайте кабачкам спокій: найсмачніша ікра з гарбуза, після якої ви не захочете більше ніякої

Також наш портал повідомляв, заправка, яка підійде всім овочевим салатам, а подруги попросять рецепт: уся суть у яйцях