Фрикадельки підходять буквально до будь-якого гарніру - картопляного пюре, каші та овочів, при цьому готуються вони дуже просто та швидко. Саме з цих причин їх так полюбляють в українських сім'ях.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкщо ваші фрикадельки виходять прісними та несмачними, зверніть увагу на цей рецепт, на який потрібно витратити всього 30 хвилин від сили. М'ясо неймовірне соковите, а золота підлива ідеально доповнює його.
Інгредієнти для фрикадельок:
- М'ясний фарш 600 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Часник сушений за смаком
- Паприка мелена за смаком
- Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
Для соусу:
- Куркума 1 ч.л. л.
- Сіль 1/2 ч. л.
- Перець чорний мелений 1/2 ч. л.
- Діжонська гірчиця 1 ст. л.
- Вершки 10% 300 мл
- Кріп, гілочка 6 шт.
Як приготувати:
Фарш посоліть і приправте спеціями до смаку. Додайте дрібно нарізану цибулю і ретельно перемішайте руками. Сформуйте фрикадельки, покладіть їх у форму для запікання.
Приготуйте соус. Змішайте сіль, перець, куркуму, гірчицю, половину вершків до однорідної консистенції. Влийте решту вершків, перемішайте. Додайте нарізаний кріп.
Залийте соусом фрикадельки та запікайте в духовці при температурі 180 ° С протягом 30-40 хвилин. Готові фрикадельки за бажанням посипте тертим сиром і допекте в духовці, поки він не розплавиться.
Раніше ми писали про те, що додайте коньячку в чай і ви здивуєтеся: 9 рецептів гарячого напою, які змінять все ваше життя
Як повідомляв Знай.ua, деруни вже не в моді: рецепт хрумкого картопляного коржика з сиром і зеленню
Також портал Знай.ua писав, що самі м'які та ніжні курячі шлуночки, які тануть у роті: цей рецепт гасіння варто спробувати всім.