Фрикадельки підходять буквально до будь-якого гарніру - картопляного пюре, каші та овочів, при цьому готуються вони дуже просто та швидко. Саме з цих причин їх так полюбляють в українських сім'ях.

Якщо ваші фрикадельки виходять прісними та несмачними, зверніть увагу на цей рецепт, на який потрібно витратити всього 30 хвилин від сили. М'ясо неймовірне соковите, а золота підлива ідеально доповнює його.

Фрикадельки з підливою, кадр з відео
Фрикадельки з підливою, кадр з відео

Інгредієнти для фрикадельок:

  • М'ясний фарш 600 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник сушений за смаком
  • Паприка мелена за смаком
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.

Для соусу:

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
  • Куркума 1 ч.л. л.
  • Сіль 1/2 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч. л.
  • Діжонська гірчиця 1 ст. л.
  • Вершки 10% 300 мл
  • Кріп, гілочка 6 шт.

Як приготувати:

Фарш посоліть і приправте спеціями до смаку. Додайте дрібно нарізану цибулю і ретельно перемішайте руками. Сформуйте фрикадельки, покладіть їх у форму для запікання.

Приготуйте соус. Змішайте сіль, перець, куркуму, гірчицю, половину вершків до однорідної консистенції. Влийте решту вершків, перемішайте. Додайте нарізаний кріп.

Залийте соусом фрикадельки та запікайте в духовці при температурі 180 ° С протягом 30-40 хвилин. Готові фрикадельки за бажанням посипте тертим сиром і допекте в духовці, поки він не розплавиться.

Раніше ми писали про те, що додайте коньячку в чай ​​і ви здивуєтеся: 9 рецептів гарячого напою, які змінять все ваше життя

Як повідомляв Знай.ua, деруни вже не в моді: рецепт хрумкого картопляного коржика з сиром і зеленню

Також портал Знай.ua писав, що самі м'які та ніжні курячі шлуночки, які тануть у роті: цей рецепт гасіння варто спробувати всім.