Найсмачніший рецепт перлової каші з грибами та м'ясом. Відеорецепт з'явився на ютуб-каналі Готуємо з коханням.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПерлова каша вважається однією з найбільш корисних круп у світі. Незважаючи на її дешевизну, у її складі безліч корисних речовин та вітамінів. Одне з них – амінокислота лізин, яка є матеріалом для будівництва білка.
Пропонуємо приготувати її з м'ясом та грибами, щоб заповнити денний раціон корисних речовин. Для цього вам знадобиться.
- 1 стакан перлової каші (200 гр);
- 400 г м'яса;
- 200 гр грибів;
- 1 цибулина;
- 100 гр зеленого горошку;
- 1 морква;
- Сіль, перець за смаком.
Алгоритм приготування.
- Перловку заливаємо водою і залишаємо приблизно на вісім-дванадцять годин.
- Зливаємо воду засипаємо в каструлю і заливаємо водою в 1 до 4. Очікуємо кипіння і після цього варимо протягом сорока хвилин.
- Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками та обсмажуємо на розпеченій сковороді до рум'яності. Після цього солимо і додаємо перець, після чого заливаємо водою. Закриваємо кришкою і гасимо до повного випаровування води.
- На іншій сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо терту моркву та гриби. Все це перчимо і солимо. Після цього додаємо зелений горох і прогріваємо протягом однієї хвилини.
- Засипаємо перловку до обсмаженого м'яса і перемішуємо.
- Додаємо вміст іншої каструлі і все перемішуємо.
- Вимикаємо вогонь та настоюємо приблизно півгодини, щоб крупа розкрила весь свій смак.
Нагадаємо про рецепт салату "Морський примха" у вас попросять все: крабові палички так ви ще не їли точно.
Раніше ми повідомляли, як приготувати "ліниві" хачапурі, якщо вдома є лише хліб, яйце, сир та сосиски: замінить цілий сніданок.