Найсмачніший рецепт перлової каші з грибами та м'ясом. Відеорецепт з'явився на ютуб-каналі Готуємо з коханням.

Перлова каша вважається однією з найбільш корисних круп у світі. Незважаючи на її дешевизну, у її складі безліч корисних речовин та вітамінів. Одне з них – амінокислота лізин, яка є матеріалом для будівництва білка.

Пропонуємо приготувати її з м'ясом та грибами, щоб заповнити денний раціон корисних речовин. Для цього вам знадобиться.

  • 1 стакан перлової каші (200 гр);
  • 400 г м'яса;
  • 200 гр грибів;
  • 1 цибулина;
  • 100 гр зеленого горошку;
  • 1 морква;
  • Сіль, перець за смаком.

Алгоритм приготування.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити зі своєї кишені: водоканальники попередили з приводу лічильників Абоненти Vodafone платитимуть більше: оператор зробив новий "тарифний сюрприз" "Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше
Показати ще
  1. Перловку заливаємо водою і залишаємо приблизно на вісім-дванадцять годин.
  2. Зливаємо воду засипаємо в каструлю і заливаємо водою в 1 до 4. Очікуємо кипіння і після цього варимо протягом сорока хвилин.
  3. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками та обсмажуємо на розпеченій сковороді до рум'яності. Після цього солимо і додаємо перець, після чого заливаємо водою. Закриваємо кришкою і гасимо до повного випаровування води.
  4. На іншій сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо терту моркву та гриби. Все це перчимо і солимо. Після цього додаємо зелений горох і прогріваємо протягом однієї хвилини.
  5. Засипаємо перловку до обсмаженого м'яса і перемішуємо.
  6. Додаємо вміст іншої каструлі і все перемішуємо.
  7. Вимикаємо вогонь та настоюємо приблизно півгодини, щоб крупа розкрила весь свій смак.

Нагадаємо про рецепт салату "Морський примха" у вас попросять все: крабові палички так ви ще не їли точно.

Раніше ми повідомляли, як приготувати "ліниві" хачапурі, якщо вдома є лише хліб, яйце, сир та сосиски: замінить цілий сніданок.