Для наших дорогих читачів, які не знають, як у ці прохолодні дні зігрітися, у нас є чудова нагода піти на кухню і приготувати смачні гарячі бутерброди. Готуються вони просто.

Небагато вас зацікавимо - натираєте сир і сосиски, викладаєте це на хліб, зверху лягає яйце, а потім запікається все в духовці. Якщо хочете, то ви отримаєте в результаті - "ледачі" хачапурі.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у мережі YouTube.

Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube
Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

Хліб білий – 200 г (3 скибочки);

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Сосиски - 170 г;

Сир твердий – 120 г;

Яйця – 3 шт.;

Олія вершкове – 50-60 г;

Орегано сушений - 1 ч. ложка;

Сіль за смаком;

Перець чорний мелений - за смаком;

Паприка мелена - 0,25 ч. ложки.

Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube
Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Готуємо усі необхідні продукти. У мене досить великі хлібні скибочки (шириною 7-8 см і довжиною 20 см) – це середня частина буханця круглого хліба. Включаємо духовку для розігріву до 200 градусів.

Твердий сир натираємо на середній тертці та перекладаємо у миску. Сосиски очищаємо від оболонки, натираємо на великій тертці та відправляємо у миску із сиром.

Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube
Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube

Додаємо до сиру із сосисками орегано. Все добре перемішуємо. Вершкове масло розтоплюємо будь-яким зручним способом. Деко вистилаємо пергаментом і рясно змащуємо половиною розтопленого вершкового масла. Викладаємо скибочки хліба на лист.

Зверху хліб рясно змащуємо вершковим маслом, що залишилося. Потім на кожен шматочок хліба рівномірно розподіляємо суміш із сиру та сосисок.

Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube
Ліниві хачапурі, скріншот: YouTube

Всередині кожного бутерброду формуємо заглиблення для яйця. Обережно вбиваємо яйце у ​​кожну лунку. Яйця посипаємо сіллю та чорним меленим перцем до смаку. Також посипаємо яйця паприкою.

Поміщаємо лист з бутербродами в попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 15 хвилин, до розплавлення сиру і бажаного ступеня готовності яєць. Гарячі бутерброди з сиром, сосисками та яйцями готові.

Нагадаємо, забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам все, покроковий рецепт з фото.

Раніше повідомлялося, що ідеально смачний борщ з кількою в томаті: рецепт шедевра кулінарії, який ви ніде не знайдете.

Також, незвичайний спосіб заготівлі зеленої цибулі на зиму: рецепт, в якому немає нічого зайвого.