У неділю, 24 квітня українці відзначатимуть Великдень. Цього року свято не буде таким як завжди, і всьому виною війна, яку розв'язала росія.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПри цьому, ті хто знаходиться в безпечних місцях, все ж збираються накрити святковий стіл. Цього разу розповімо про рецепт домашньої рубаною ковбаси без оболонки.
На Великдень прийнято готувати домашню ковбасу, і класти її в Великодній кошик. Не всі господині в умовах війни готові довго стояти на кухні, але, не можуть залишити сім'ю без улюблених страв.
Цього разу розповімо, як зробити домашню ковбасу без оболонки зі свинячих кишок.
Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти: 1 кг свинини, 800 г курки, 200 г сала, 4 яйця, 4 стл.л. крохмалю, 4 ч. л. солі, перець за смаком.
Спочатку необхідно порізати м'ясо на кубики, і покласти у велику миску. Яйця збиваємо віночком, солимо, перчимо, і додаємо інші спеції за смаком. Всю суміш ретельно перемішуємо, сипем крохмаль, і залишаємо, поки воно не розчиниться в яєчної суміші.
Суміш потрібно вилити в м'ясо, і ретельно знову перемішуємо.
Деко застеляємо фольгою з запасом, щоб вистачило підвернути краю. Формуємо там ковбаску бажаного розміру, щільно загортаємо, і можна ставити в розігріту до 200 градусів духовку.
Випікаємо приблизно півтори години, і через 60 хвилин збільшуємо трохи температуру, щоб ваше блюдо більше присмажився.
Після цього витягуємо з духовки, і можна приступати до трапези.
Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський підказав простий рецепт соковитих котлет з індички
Раніше повідомлялося, що в Україні порахували, у скільки обійдеться Великодній кошик в 2022 році
Також, рецепт ніжного паски на сухих дріжджах: впорається навіть справжній профан в кулінарії