Цей рецепт порадує вас простотою в приготуванні, а також своїм незвичайним смаком. Йдеться про запечені в духовці яблука в тісті.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦей десерт хороший у всьому, так як рецепт сміливо можна назвати корисним, і яблука в такому вигляді набагато цінніше для організму. Печені яблука краще засвоюються, в порівнянні зі свіжими, а, завдяки високому вмісту пектину, активно виводять токсини.
Далі, варто враховувати, що даний десерт готується дуже просто і швидко, тобто його сміливо можна зробити маючи трохи часу в запасі до приходу гостей.
Ну і заключним аргументом стане той факт, що яблука в тiсті подобаються практично всім, особливо дітлахам.
Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти:
- Листкове бездріжджове тісто;
- Яблука 10 шт;
- Цукор за смаком.
Спочатку потрібно очистити яблука від шкірки, і акуратно видалити серцевину. Далі поділяємо тісто на 10 шматочків, і паралельно включіть духовку, щоб розігрілася до 180 градусів.
Кожен шматочок тіста необхідно тонко розкачати на присипаної борошном поверхні. Далі викладаємо в центр саме яблуко, і додаємо цукор. При бажанні можна ще й корицю.
Далі необхідно підняти краю тесту, защипляючи його так, щоб залишилися дірочки зверху.Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку.
Випікаємо приблизно 45 хвилин до рум'яної скоринки, і чекаємо поки охолоне. Ваш десерт готовий, і можна радувати не тільки себе, але і гостей за столом.
Нагадаємо, хек з буряком і гранатовим соусом і шоколадний фондан з гострим васабі від Юрія Ковриженка
Як повідомляв Знай.ІА, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розлігся в ліжку з пухнастою красунею: "Моменти щастя"
Знай.ІА писав, рецепт приготування смачного лимонного печива: позаздрить будь-яка господиня