В кінці зими нам катастрофічно не вистачає вітамінів. Чим ближче весна, тим гостріше відчувається, що запаси корисних речовин в організмі – під кінець. Заповнити цей баланс допоможе морквяний пиріг, рецептом якого поділилися в телеграм-співтоваристві "Рецепти | консервація | Кулінарія | випічка".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДо речі, морква дуже корисна для здоров'я очей.
Що знадобиться:
- Рослинна олія - 160 мілілітрів,
- Цукор коричневий - 110 грамів,
- Цукор білий - 70 грамів,
- Свіжа морквина 260 грамів,
- Волоські горішки 80 грамів,
- Яйця-дві штуки,
- Борошно 230 грамів,
- Розпушувач 10 грамів,
- Сіль - одна чайна ложка,
- Кориця - одна чайна ложка.
Що потрібно для приготування крему:
- Холодний сирний сир - 100 грамів
- М'яке вершкове масло - 50 грамів,
- Цукрова пудра - дві столові ложки.
Як готувати:
Для початку натерти моркву і почистити горіхи. Рослинна олія перемішати з цукром, перемішати, додати яйця, натерту моркву, волоські горіхи.
У просіяне борошно додати розпушувач, сіль і корицю, перемішати.
З'єднати рідку і суху суміші. Перелити у форму для випікання, поставити в духовку на 45 хвилин при 180 градусах Цельсія.
Для крему змішати сирний сир, масло і цукрову пудру до однорідності. Змастити кремом пиріг, посипати товченими горішками.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі
Раніше повідомлялося, що ситний теплий салат, до якого не знадобиться гарнір: потрібен лише картопля і гриби.
Також, салат "вінегрет" з яблуком і йогуртом: легкий рецепт для підтримки фігури у формі. Така комбінація складових додасть салату легкості