Борщ - традиційна страва української кухні, яку досить просто приготувати. Навіть кулінарам початківцям під силу приготування цієї страви, втім, іноді можна зіткнутися з тим, що борщ не виходить насиченого червоного кольору. Як це виправити розповіли на сторінці gotovim.online в instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОдин з користувачів мережі поскаржився, що борщ виходить блідим і попросив розкрити секрет приготування цієї страви.
"Скільки дивлюся у всіх прям червоний борщ, а у мене весь час блідий. У чому секрет", - поцікавилися в мережі.
Як виявилося все геніальне - просто. Борщ вийде насиченого червоного кольору якщо в засмажку додати два інгредієнти: оцет і цукор. Відзначається, що і того, і того потрібно по 2 чайних ложки. Після цього блюдо вийде таким, як і повинно бути.
"Щоб борщ вийшов насиченого червоного кольору потрібно всього лише додати 2 чайні ложки 9% оцту в засмажку і 2 чайні ложі цукру для маскування кислинки", - розповіли у відео.