Повітряні булочки з шоколадом є швидким і простим способом зробити смачний делікатес. Рецепт надає телеграм-портал солодкий стіл.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПовітряна булочка з шоколадом-одне з класичних страв французької кухні поряд з круасанами.
Перевага приготування цієї солодощі в тому, що вона не вимагає великих витрат, а готувати її вкрай просто і смачно. Буквально за чотири кроки у вас буде неймовірно смачна і приємна випічка.
Інгредієнт
- Борошно-550 г;
- Сухі дріжджі-8 г;
- Яйця-2 шт.;
- Молоко-250 мл;
- Вершкове масло-80 г;
- Сіль-4 г;
- Цукор-120 г;
- Ванільний цукор - 1 ч. л.;
- Кунжут за бажанням;
- Шоколад в начинку;
Алгоритм приготування.
- У тепле молоко додати 1 ст.л. цукру і дріжджі. Перемішати і прибрати в тепло. В опару додати яйця, вершкове масло, цукор, сіль, ванільний цукор, перемішати.
- Додати борошно, замісити тісто і прибрати в тепло на півтори години. Розтягнути його і нарізати на 15 шматочків. Кожен розплющити, на середину покласти шоколад і сформувати булочку.
- Змастити яйцем. За бажанням можна присипати насінням кунжуту.
- Випікати в розігрітій до 170 -180 С в духовці 20 хвилин.
Нагадавши, заміна шкідливому майонезу: готуємо ніжний соус для салатів і бутербродів
Як повідомляв Знай.uа, повітряні плюшки, які тануть у роті: простий рецепт солодощі до чаю
Також портал Знай.uа писав, соковиті котлетки за бабусиним рецептом: відчуйте смак щасливого дитинства
Також портал Знай.uа повідомляв рецепт повітряних булочок, які тануть у роті: простий рецепт солодощі до чаю. Напевно кожен любить пити гарячий і ароматний чай холодними зимовими вечорами. Але яке чаювання без смачного десерту.