Для наших читачів є шикарний рецепт, який допоможе зігрітися в ці лютневі дні. І ні, це не глінтвейн, хоча його ми теж розповідали як потрібно варити. Однак цього разу у нас є спосіб приготування гарячого шоколаду. Готуйтеся йти до магазину по молоко і плитку молочної шоколадки.

Про цей рецепт ми розповідаємо з власного досвіду. Радимо і нашим читачам спробувати зробити свій напій, який допоможе зігрітися і втамувати бажання у "солоденькому".

Гарячий шоколад, скріншот: YouTube
Гарячий шоколад, скріншот: YouTube

Що нам потрібно з інгредієнтів: молоко - 1 л., шоколад молочний - 180 г., какао - 3 ст. л., вершки 33% - 150 мл., 2 ст. ложки борошна.

Гарячий шоколад, скріншот: YouTube
Гарячий шоколад, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Спосіб приготування: підігріти молоко на середньому вогні до боязкого кипіння, зробити вогонь зовсім мінімальним і всипати в каструльку з молоком наламаний маленькими шматочками шоколад (шоколад перед цим краще на пару годин покласти в морозилку: після холоду він дає більш тонкий смак).

Гарячий шоколад, скріншот: YouTube
Гарячий шоколад, скріншот: YouTube

Помішуючи вміст каструльки, довести напій до однорідного стану і з побульківаніем кипіння.

Додати цукор і згустити борошном. Щоб вона не збивалася в грудки, не зайве попередньо капнути в столову ложку з борошном трохи гарячої рідини, перетворити вміст ложки в кашку і вже потім за допомогою цієї кашки загущать решті шоколад. Розлити готовий шоколад по чашках і негайно подавати.

Раніше повідомляли, чи впорається будь-яка господиня: ситний рецепт торта на кефірі зі сметанним кремом.

Як повідомляв Знай.uа, молочні коржики за рецептом з "маминого зошита": мінімум інгредієнтів і 15 хвилин на підготовку.

Знай.uа писав, таку запечену картоплю ви ще не їли-геніальний рецепт, від якого складно стримати слину.