Як правильно різати овочі, розповіли шеф-кухарі для відео на каналі "На всі руки".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкщо ви неодноразово замислювалися про те, як професійним кухарям вдається так красиво готувати страви і чому у них виходить так віртуозно нарізати овочі, ці поради - для вас.
Автори ролика зібрали п'ять порад від професійних кухарів, які навчать вас правильно різати овочі.
Перш ніж почати, професіонали радять зробити наступне:
- скропити водою паперовий рушник, скласти його і підкласти під обробну дошку, щоб вона не ковзала.
- на руці, якою ми тримаємо овочі, підігнути пальці - так і захоплення буде міцніше, і для пальців такий стан значно безпечніше.
- ніж потрібно міцно тримати не тільки за ручку, але і злегка прихоплювати вказівним пальцем на кордоні.
- ніж потрібно рухати не зверху вниз, а різати у напрямку до себе.
У ролику показали, як правильно подрібнити за допомогою ножа цибулю, часник, зелень і моркву.
"Спочатку показує що потрібно пальці зібрати, потім весь ролик ріже з пальцями в різні боки. Про цибулю взагалі треш, порізати мізинець або безіменний таким способом - дуже швидко і просто", - обурюються в коментарях до ролика коментатори.
Раніше повідомляли, рецепт смачних і корисних лляних крекерів: готуються швидко з трьох інгредієнтів.
Як повідомляв Знай.uа, найлегший рецепт "української" настоянки-Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях.
Знай.uа писав, рецепт багатошарового шоколадного торта" Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу.