Зима йде на спад, а це означає, що пора задуматися про те, як ми будемо виглядати в весняних нарядах, скинувши теплі шуби і пуховики. Для тих, хто має намір взятися за правильне харчування після бурхливих свят і позбутися нарешті від наїдених затишних «бочків», пропонуємо рецепт смачного і корисного перекусу з натуральних інгредієнтів-лляних крекерів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк їх готувати, розповіли в співтоваристві "Книга рецептів" в Телеграмі.
Що знадобиться для приготування лляних крекерів?
Інгредієнт:
- Насіння льону - 200 грамів,
- В'ялені томати-100 грамів
- Волоський горіх-100 грамів
- Сіль, спеції - за смаком.
Як готувати?
Насіння льону замочити у воді (приблизно півтори склянки) на кілька годин.
Томати замочити в окропі (приблизно півтори склянки) на 15 хвилин.
Змішати горіхи з томатами і водою, в якій вони відмочувалися, і збити в блендері.
Додати сіль, спеції, набряклий льон.
Деко застелити пергаментним папером, рівномірно розподілити лляну масу тонким шаром.
Випікати півтори години при 150 градусах за Цельсієм.
Вимкнути нагрів і залишити в гарячій духовці до повного охолодження.
Нарізати на квадрати і зберігати в герметичній упаковці.
Раніше повідомляли, українські гречаники з фаршем: супервкусний рецепт з того, що завжди є на кухні.
Як повідомляв Знай.uа, найлегший рецепт "української" настоянки-Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях.
Знай.uа писав, рецепт багатошарового шоколадного торта" Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу.