Якщо ти маєш курячі крильця і трохи вільного часу — вважай, ти вже на півдорозі до гастрономічного захоплення.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦі гостренькі, хрумкі зовні та соковиті всередині крила в лимонно-медовому соусі стануть цвяхом будь-якої вечері, перекушування або вечірки. Готуй серветки – буде гаряче!
Що потрібно:
Для крилець:
- Курячі крильця - 500 г
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Морська сіль - за смаком
- Солодка паприка – 2 год. л.
- мелений чилі - 1 ч. л.
Для соусу:
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Мед — 2 ст. л.
- Лимон — ½
- Табаско - 1 ч. л. (можна більше, якщо любиш гостріше)
Як готувати:
-
Розділка: Крильця розрізаємо по суглобах на три частини.
-
Обсмаження: Розігрій сковороду з маслом і обсмаж крила з двох сторін до рум'яної скоринки.
Популярні новини заразПерші у списках на мобілізацію: за ким у липні прийдуть ТЦК ТЦК вже готують списки: хто з чоловіків у липні може опинитися у розшуку ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців Успадкували житло — залишитесь без копійки: коли держава покарає за отриману нерухомістьПоказати ще -
Ароматний апгрейд: Переклади обсмажені крила у форму для запікання. Посип їх паприкою, додай чилі, морську сіль і збризкати свіжовичавленим лимонним соком.
Крильця в медово-лимонному соусі, кадр з відео -
Змішай соус: В окремій мисці з'єднай мед, соєвий соус та табаско. Вийде дуже смачна суміш з кисло-солодким і гострим акцентом.
-
Запікай: Залий крила соусом, що вийшов, і відправляй у розігріту до 180°С духовку на цілу годину.
-
Фокус-покус: Кожні 10 хвилин діставай форму і перемішуй крила, щоб соус покривав їх з усіх боків і карамелізувався як слід.
Поради, щоб вийшло бомбічно:
- Не шкодуй соусу — чим більше, тим соковитіше.
- Любиш екстремальну гостроту? Додай трохи свіжого перцю чилі.
- Подай з пивом, картоплею або просто з мокрими руками та задоволеним обличчям.
Нагадаємо, що "половинки", цілі та в кетчупі чилі: як закрутити помідори на зиму – рецепти наших бабусь.
Раніше ми повідомляли, що ви полюбите брокколі: перевірений рецепт овочів із хрусткою скоринкою та йогуртовим соусом.