Буряк дуже корисний овоч. Він допомагає людині покращити імунітет, виводить з організму всякі мотлохи і може навіть зробити шкіру кращою.

А ще з нього можна готувати купу всього.

Буряк. Фото: скрін youtube
Буряк. Фото: скрін youtube

Для того, щоб приготувати салат, потрібно:

  • 1 буряк;
  • 3 яйця;
  • Цибулина;
  • Трохи олії для цибулі;
  • Дрібка солі;
  • 1 зубчик чеснока;
  • Перець до смаку;
  • Якщо до душі, копчену паприку;
  • Половинка болгарського перцю;
  • Майонез.

Готуємо салат з буряка легко:

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 22 травня: правильний вибір близнюків та завдання стрільців Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців Мобілізація чоловіків похилого віку: чи припинять виплачувати пенсію Ухилянтів чекає потужний удар: після санкцій ТЦК не залишиться нічого
Показати ще
  1. Зварити або запекти буряк, чистити, потім натерти на грубій тертці. Відкласти овоч в іншу миску.
  2. Цибулю нарізаємо і злегка підрум'янюємо на сковороді з олією.
  3. Варимо яйця до готовності, почистимо та нарізаємо кубиками.
  4. Додати до салату часник, попередньо натерти на дрібній тертці, посолити, поперчити, додати майонез і перемішати.
  5. Болгарський перець дрібно нарізати.
  6. Вгору салату викласти відкладені буряки, зверху – майонезом.
  7. Прикрасити це все болгарським перцем та зеленню.

Важлива порада для тих, хто готує цей салат. Дати йому наполягати - значить дати йому час, щоб усі інгредієнти "подружилися" між собою, а смаки та аромати повністю розкрилися.

Салат з буряка, фото: кадр з відео
Салат з буряка, фото: кадр з відео

Приготування салату заздалегідь, особливо якщо плануєте подавати його на вечерю, - чудова ідея, щоб максимально насолодитися його смаком.

Нагадаємо про кекси, які не дадуть тобі чекати: готуємо швидко, їмо відразу, рецепт.

Раніше ми повідомляли, що Рошену таке і не снилося: рецепт того самого легендарного Київського торта.

Також стало відомо, що ціла гора без рису: хитрощів для соковитих котлет, коли фаршу мало, а гостей багато.