Кожен із нас пам'ятає смак гарячих бутербродів, які уплітаються дуже швидко та з великим апетитом.

А якщо удосконалити рецепт і приготувати повноцінну закуску, яку не соромно буде подати гостям на стіл?

Приготувати такий фарширований батон з м'ясом, грибами і сиром не складе великих труднощів. Крім того, інгредієнти можна змінювати або додавати, залежно від переваг. Виглядає така закуска справді апетитно та гідно, а на смак – ще краще.

Фарширований батон, кадр з відео
Фарширований батон, кадр з відео

Які інгредієнти знадобляться:

  • батон 1 шт.
  • фарш 200 г
  • вершки 200 мл
  • гриби 150 г
  • тертий сир 100г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • зелень
  • приправи та сіль за смаком

Як приготувати фаршований батон:

Популярні новини зараз
Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат
Показати ще
  1. З батона зрізати верхню частину, м'якоть дістати обережно, щоб не пошкодити стінки. Залити вершками.
  2. Цибулю нарізати перемішати з|із| м'ясним фаршем, смажити на сковороді зі спеціями. Гриби нарізати скибочками, смажити до готовності, волога має випаруватися.
  3. Перемішати фарш, м'якоть із вершками, зелень, гриби. Масою наповнити батон, забрати в духовку на двадцять хвилин, температура приготування – 190 градусів. За п'ять хвилин до готовності посипати тертим сиром, щоб вийшла золота скоринка.

Фарширований батон, кадр з відео
Фарширований батон, кадр з відео

Нагадаємо про рецепт цукатів з моркви , смак яких буде непросто розгадати.

Раніше ми повідомляли, що спека прийшла - діставай холодненьке: рецепт корисного морозива з двох інгредієнтів.

Також стало відомо, що ковбаски теж можна і потрібно маринувати: секретний рецепт для пікніка замінить будь-який шашлик.