Намазки можна зробити з багатьох продуктів, але редис і сало - досить незвичайне поєднання для багатьох, хоч і дуже вдале.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВарто обов'язково скуштувати її зі свіжим або навіть трохи підсмаженим хлібцем.
Готується така намазка дуже швидко, буквально за пару хвилин, але насолоджуватись нею буде всі гості. Також такий "дует" обов'язково сподобається любителям сала, яке чудово доповнить свіжу редис, а часник додасть пікантності.
Інгредієнти для намазування:
- Редиска 8 шт.
- Редиска, листя 300 г
- Сало 100 г
- Часник, зубчики 3 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень 20 г
- Кунжут 20 г
- Французький багет 1 шт.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Редиска, листя та зелень добре промийте та обсушіть. Редиска наріжте шматочками, листя і зелень подрібніть. Сало наріжте шматочками. Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, посоліть, поперчіть та подрібніть до однорідної маси.
- Намажте шматочками багету, приготовленою масою, посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.
Нагадаємо про рецепт цукатів з моркви , смак яких буде непросто розгадати.
Раніше ми повідомляли, що спека прийшла - діставай холодненьке: рецепт корисного морозива з двох інгредієнтів.
Також стало відомо, що ковбаски теж можна і потрібно маринувати: секретний рецепт для пікніка замінить будь-який шашлик.