Намазки можна зробити з багатьох продуктів, але редис і сало - досить незвичайне поєднання для багатьох, хоч і дуже вдале.

Варто обов'язково скуштувати її зі свіжим або навіть трохи підсмаженим хлібцем.

Намазка з редиски й сала, фото shuba
Намазка з редиски й сала, фото shuba

Готується така намазка дуже швидко, буквально за пару хвилин, але насолоджуватись нею буде всі гості. Також такий "дует" обов'язково сподобається любителям сала, яке чудово доповнить свіжу редис, а часник додасть пікантності.

Інгредієнти для намазування:

  • Редиска 8 шт.
  • Редиска, листя 300 г
  • Сало 100 г
  • Часник, зубчики 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень 20 г
  • Кунжут 20 г
  • Французький багет 1 шт.

Редиска. Фото: скрін youtube
Редиска. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

Як приготувати, покроковий рецепт:

  1. Редиска, листя та зелень добре промийте та обсушіть. Редиска наріжте шматочками, листя і зелень подрібніть. Сало наріжте шматочками. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  2. Підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, посоліть, поперчіть та подрібніть до однорідної маси.
  3. Намажте шматочками багету, приготовленою масою, посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.

Нагадаємо про рецепт цукатів з моркви , смак яких буде непросто розгадати.

Раніше ми повідомляли, що спека прийшла - діставай холодненьке: рецепт корисного морозива з двох інгредієнтів.

Також стало відомо, що ковбаски теж можна і потрібно маринувати: секретний рецепт для пікніка замінить будь-який шашлик.