Курка вважається дієтичним м'ясом, тому його радять вживати людям із зайвою вагою, спортсменам та дітям. До того ж, з приготуванням цього продукту ніколи не виникне проблем, адже все легко і просто.

Може здатися, що куряче філе на пару - це прісно і несмачно, проте не у випадку із суфле.

Суфле з курячого філе, фото lefood
Суфле з курячого філе, фото lefood

За цим рецептом воно виходить м'яким і дуже ніжним. На приготування піде близько 30 хвилин, а з процесами впорається будь-який навіть недосвідчений кулінар.

Дуже зручно робити суфле відразу порційно у силіконових формах для маффінів.

Популярні новини зараз
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
Показати ще

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 400 г
  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Сметана - 60 гр
  • Манка – 1.5 ст.л.
  • Рослинна олія – 3 ч.л.
  • Сіль - 1 щіпка

Як приготувати куряче суфле, покроковий рецепт:

  1. Наріжте куряче філе шматочками та подрібніть у блендері. Додайте до нього яйця та сіль, і ще раз добре подрібніть.
  2. Туди ж відправте манку та сметану, а потім збийте суфле до максимально повітряної консистенції. Найкраще робити це довше.
  3. Розкладіть масу в змащені маслом силіконові формочки і готуйте в пароварці 20 хвилин. Подавайте суфле із зеленню або з чим вам більше подобається.

Суфле з курячого філе, фото lefood
Суфле з курячого філе, фото lefood

Нагадаємо про батончик "Баунті" своїми руками , які не відрізнити від оригіналу, рецепт на 9 штук.

Раніше ми повідомляли про смачний і оригінальний рецепт салату в трубочках з крабових паличок.

Також стало відомо, що рис вийде навіть у тих, хто ніколи його не готував: секрети розсипчастої крупи.