Курка вважається дієтичним м'ясом, тому його радять вживати людям із зайвою вагою, спортсменам та дітям. До того ж, з приготуванням цього продукту ніколи не виникне проблем, адже все легко і просто.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМоже здатися, що куряче філе на пару - це прісно і несмачно, проте не у випадку із суфле.
За цим рецептом воно виходить м'яким і дуже ніжним. На приготування піде близько 30 хвилин, а з процесами впорається будь-який навіть недосвідчений кулінар.
Дуже зручно робити суфле відразу порційно у силіконових формах для маффінів.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 400 г
- Яйця курячі – 2 штуки
- Сметана - 60 гр
- Манка – 1.5 ст.л.
- Рослинна олія – 3 ч.л.
- Сіль - 1 щіпка
Як приготувати куряче суфле, покроковий рецепт:
- Наріжте куряче філе шматочками та подрібніть у блендері. Додайте до нього яйця та сіль, і ще раз добре подрібніть.
- Туди ж відправте манку та сметану, а потім збийте суфле до максимально повітряної консистенції. Найкраще робити це довше.
- Розкладіть масу в змащені маслом силіконові формочки і готуйте в пароварці 20 хвилин. Подавайте суфле із зеленню або з чим вам більше подобається.
Нагадаємо про батончик "Баунті" своїми руками , які не відрізнити від оригіналу, рецепт на 9 штук.
Раніше ми повідомляли про смачний і оригінальний рецепт салату в трубочках з крабових паличок.
Також стало відомо, що рис вийде навіть у тих, хто ніколи його не готував: секрети розсипчастої крупи.