Хачапурі є стравою грузинської кухні, але українці від нього теж божеволіють. Технологія приготування не така вже й проста, якщо говорити про хачапурі по-аджарськи, проте лінивіший варіант можна приготувати самостійно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ домашніх умовах також можна приготувати смачну страву, при цьому знадобиться тільки сковорода, ніякої духовки та складних процесів. Цей рецепт хачапурі на основі сиру та твердого сиру, але можна використовувати і сулугуні, все залежить від ваших уподобань.
Які інгредієнти знадобляться:
- 500 гр сиру;
- 5 курячих яєць;
- 1 пучок кропу;
- 150 гр твердого сыра;
- 80 гр пшеничного борошна;
- дрібка солі.
Як приготувати хачапурі:
У глибокій мисці змішати сир, яйця та сіль, додати дрібно нарізану зелень. Туди ж викласти борошно та тертий сир, перемішати.
Розділити тісто на 5 рівних частин. Нагріти сковороду і, не наливаючи олію, викласти "млинець" із тіста. Накрити кришкою, почекати 5 хвилин, поки низ хачапурі підсмажиться.
Потім перевернути його та до готовності обсмажити з іншого боку. Таку процедуру провести з усім тестом, подавати хачапурі до гарячого столу.
Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.
Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди.
Також стало відомо, що смачний та оригінальний: рецепт салату в трубочках із крабових паличок.