Приготування смачного та оригінального салату в трубочках - це чудовий спосіб порадувати себе та гостей на будь-якому святі чи просто в звичайний будній день. Ця страва не лише швидка у приготуванні, але й вражає своєю оригінальністю та неповторним смаком.

Салат не тільки швидкий, але й дуже смачний варіант, який може стати як чудовим додатком до основної страви, так і самостійним смачним стравою на будь-яке свято або вечірку.

Для його приготування нам знадобиться кілька простих інгредієнтів:

  • 300 грам крабових паличок,
  • свіжий огірок,
  • 5 варених яєць,
  • плавлений сирок.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Приготування:

  1. Яйця та плавлений сирок потрібно натерти на тертці або дрібно нарізати ножем. Це дозволить їм краще поєднатися з іншими інгредієнтами та розподілитися по салату рівномірно.

  2. Крабові палички і свіжий огірок також наріжемо дрібненькими кубиками. Це забезпечить однаковий розмір інгредієнтів у салаті, що зробить його більш привабливим для ока та приємним на смак.

  3. Після цього всі інгредієнти змішуємо разом у великій мисці. Додамо сіль, перець і майонез за смаком. Можна також додати зелень, якщо вона вам до вподоби.

  4. Салат в трубочках можна подавати у спеціальних трубочках або тарталетках, що додасть йому елегантності та оригінальності. Але також його можна просто сервірувати у глибокому блюді або мисці.

Салат в трубочках готовий до подачі.

Нагадаємо, овочевий салат не принесе користі: лікарі пояснили, чому не можна їсти разом огірки та томати

Вам буде цікаво дізнатися доведеться віддавати останню сорочку: ціни на моркву досягають максимальних позначок