На вас чекає справжній обід, бо у нас сьогодні суп із черемші без м'яса! Ця страва поєднує у собі смак, користь та апетитний вигляд, який змушує повертатися до нього знову і знову.

Черемша додає супу унікальний часниковий аромат та приємний смак, який підкорює з першого ковтка. Давайте разом розберемося, як його приготувати.

Суп із черемші без м'яса / фото: 1000menu
Суп із черемші без м'яса / фото: 1000menu

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 1 л бульйону
  • 4 картоплини
  • 100 г черемши
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 2 столові ложки червоної сочевиці (або будь-якої іншої крупи на ваш смак)
  • 2 яйця
  • 1 помідор
  • 4 столові ложки рослинної олії
  • Зелень (кріп, молода цибуля або петрушка) до смаку
  • Сіль та перець за смаком

Суп із черемші без м'яса / фото: 1000menu
Суп із черемші без м'яса / фото: 1000menu

Популярні новини зараз
ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять Не всі українці отримають червневі пенсії: кого ПФУ залишить без виплат ПриватБанк роздаватиме клієнтам грошові подарунки: мінімум 150 грн, максимум – 5000 грн Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток
Показати ще

А ось і спосіб приготування:

  1. Якщо ви вибрали для супу рис, гречку або іншу крупу, додайте її в каструлю з бульйоном і доведіть до кипіння. Варіть під кришкою близько 10-15 хвилин.
  2. Очистіть картоплю, наріжте кубиками і відправте в каструлю з бульйоном. Варіть під кришкою близько 10-15 хвилин.
  3. Очистіть цибулю та моркву. Натріть моркву на великій тертці, а цибулю дрібно наріжте. Обсмажте овочі на сковороді з олією до золотистого кольору.
  4. Вимийте листя черемші і наріжте його фрагментами.
  5. Збийте яйця у мисці до однорідної маси.
  6. Коли картопля буде майже готова, додайте в каструлю сочевицю, нарізаний помідор і черемшу. Посоліть до смаку і варіть ще 5-10 хвилин.
  7. Додайте обсмажені овочі до супу і перемішайте.
  8. Поступово влийте в суп збиті яйця, розбиваючи їх вилкою, щоб утворилися мережива яєчні. Посипте суп дрібно нарізаною зеленню.
  9. Дайте супу залишити ще 1-2 хвилини, потім зніміть з вогню.
  10. Подавайте суп, посипаний меленим чорним перцем, готовим порадувати ваші смакові рецептори!

Тепер ваш стіл прикрасить ароматний та смачний суп, який подарує радість усій вашій родині!

Спробуйте також приготувати: таких смачних тюфтельок ви ще не їли: рецепт з яловичого фаршу