На вас чекає справжній обід, бо у нас сьогодні – суп із черемші без м'яса! Ця страва поєднує у собі смак, користь та апетитний вигляд, який змушує повертатися до нього знову і знову.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧеремша додає супу унікальний часниковий аромат та приємний смак, який підкорює з першого ковтка. Давайте разом розберемося, як його приготувати.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
- 1 л бульйону
- 4 картоплини
- 100 г черемши
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 2 столові ложки червоної сочевиці (або будь-якої іншої крупи на ваш смак)
- 2 яйця
- 1 помідор
- 4 столові ложки рослинної олії
- Зелень (кріп, молода цибуля або петрушка) до смаку
- Сіль та перець за смаком
А ось і спосіб приготування:
- Якщо ви вибрали для супу рис, гречку або іншу крупу, додайте її в каструлю з бульйоном і доведіть до кипіння. Варіть під кришкою близько 10-15 хвилин.
- Очистіть картоплю, наріжте кубиками і відправте в каструлю з бульйоном. Варіть під кришкою близько 10-15 хвилин.
- Очистіть цибулю та моркву. Натріть моркву на великій тертці, а цибулю дрібно наріжте. Обсмажте овочі на сковороді з олією до золотистого кольору.
- Вимийте листя черемші і наріжте його фрагментами.
- Збийте яйця у мисці до однорідної маси.
- Коли картопля буде майже готова, додайте в каструлю сочевицю, нарізаний помідор і черемшу. Посоліть до смаку і варіть ще 5-10 хвилин.
- Додайте обсмажені овочі до супу і перемішайте.
- Поступово влийте в суп збиті яйця, розбиваючи їх вилкою, щоб утворилися мережива яєчні. Посипте суп дрібно нарізаною зеленню.
- Дайте супу залишити ще 1-2 хвилини, потім зніміть з вогню.
- Подавайте суп, посипаний меленим чорним перцем, готовим порадувати ваші смакові рецептори!
Тепер ваш стіл прикрасить ароматний та смачний суп, який подарує радість усій вашій родині!
Спробуйте також приготувати: таких смачних тюфтельок ви ще не їли: рецепт з яловичого фаршу