Коли літо вже на порозі, а стовпчики термометрів повзуть вгору, важливо мати під рукою рецепти, які дозволяють насолоджуватися їжею, не нагріваючи кухонну плиту. Саме тому ми запрошуємо вас відкрити для себе універсальний болгарський рецепт - холодний суп "Таратор".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
-
0,5 л йогурту або кефіру
-
1-2 огірки
-
1 пучок кропу
Популярні новини заразУ "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продуктПоказати ще -
3 зубки часнику
-
горіхи
-
сіль
-
олія
Приготування:
Розібрати кріп, видаливши товсті гілочки, якщо такі є. Можна використовувати будь-яку свіжу зелень.
Огірки очистити від шкірки та натерти на тертці.
Натерти або вичавити часник.
Подрібнити горіхи на дрібні шматочки.
У каструлю змішати натерті огірки, зелень та часник.
Додати подрібнені горіхи.
Додати йогурт або кефір, ретельно перемішати.
Спробувати на сіль та за необхідності додати її за смаком.
За бажанням розбавити суп водою, якщо він виходить занадто густим.
Розлити суп по тарілках.
Прикрасити гілочкою кропу та шматочком огірка.
Додати олію перед подачею.
Раніше ми розповідали: Приправте весну по повній: рецепт неймовірного крабового салату
Також вам може стати у нагоді: Не тільки смачно поїсте, а ще й схуднете: рецепт ідеальної вечері