Курячі яйця використовуються для приготування багатьох салатів, супів і так далі, і навіть є самостійною стравою.

Наприклад, для частини людей ідеальний сніданок складається з їх яєчні або варених яєць, але є більш цікавий варіант - маринування.

Мариновані яйця, фото sovkusom
Мариновані яйця, фото sovkusom

Такий експеримент деяким може здатися ризикованим, але він того вартий, щоправда. Мариновані яйця стануть чудовою закускою, а їх смак неповторний. За цим рецептом вони маринуються в оцті з кропом та спеціями, можна пробувати й інші варіанти.

Інгредієнти:

  • Яйце 10 шт.
  • Кріп 1 пуч.
  • Вода 400 мл
  • Чорний перець (горіх) 1 ч. л.
  • Оцет 70 мл
  • Паприка 1 ч.л. л.
  • Соль 2 год. л.
  • Часник 5 зубів.

Як приготувати:

Потрібно відварити яйця круто та очистити їх від шкаралупи. На дно контейнера викладаємо кріп та дрібно нарізаний часник, зверху яйця. Змішайте воду із сіллю, паприкою та оцтом 9%. Доведіть суміш до кипіння і залиште на 30 хвилин остигати.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Залийте яйця приготованим маринадом, щільно закрийте контейнер кришкою та заберіть у холодильник на добу. Переверніть яйця на інший бік і дайте постояти ще кілька годин, краще добу. Все, смачна та ароматна закуска готова до подачі.

Мариновані яйця, скріншот: Instagram
Мариновані яйця, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що аромат "крутонів" унюхає весь під'їзд: рецепт домашніх сухариків із сиром у духовці.

Раніше ми повідомляли, що доки не розпочався Великий піст, спробуйте цю смакоту: рецепт справжнього козацького кулішу.

Також стало відомо, що ніжніший тільки травневий сон: швидкий рецепт млинців на йогурті.