У сучасному світі господині все менше хочуть витрачати час на приготування їжі, щоб присвятити його чомусь важливішому – сім'ї, роботі та захопленням.

Саме тому швидких та доступних рецептів на просторах інтернету достатньо. Солодкі страви готуються найдовше, але з цим рецептом вершкового десерту. Він виходить багатошаровим, смачним та дуже ніжним, а особливі навички для приготування не потрібні.

Збиті вершки, скріншот із відео
Збиті вершки, скріншот із відео

Інгредієнти:

  • вершки 30-33% – 250 г;
  • цукрова пудра – 1 ч.л.;
  • шоколадне печиво – 100 г;
  • ром - 1 ст.л.;
  • шоколадна стружка – 3 ст.
  • малина – 1-2 ст.

Процес приготування:

Підготуємо продукти. Малину промийте, щоби була чистою. Якщо у вас заморожена, дайте трохи розтанути. Печиво покришіть, а вершки збийте із цукровою пудрою.

Тепер потрібно просто зібрати десерт. Отже, візьміть гарні склянки чи креманки. Покладіть на дно трохи вершків, посипте крихтами печива, збризкайте ромом, покладіть малину і кілька разів нашаруйте компоненти. Зверху посипте тертим шоколадом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Такий десерт можна приготувати на солодке на вечерю або на святковий стіл. Готувати просто навіть за великої кількості охочих поласувати.

Вершковий десерт, фото prostoway
Вершковий десерт, фото prostoway

Нагадаємо, що до шашлику, макаронів і навіть котлеток: робимо домашній кетчуп на томатній пасті.

Раніше ми повідомляли, що поцілунки доведеться відкласти: задовольняємо себе драниками із часником та сиром.

Також не зайвим буде смачне печиво за 10 хвилин – це не міф: рецепт, який вас якось врятує.