На зміні гучному турецькому серіалу "Постукайся в мої двері" прийшов не менш емоційний "Зимородок" (Yalı Çapkını) про історію Сейран і Феріта.

Але не згадуватиме зараз про моменти, які можуть довести до істерики, а поговоримо про кулінарну частину серіалу. Наприклад, коли Феріт повіз Сейран до свого улюбленого ресторану на сніданок, щоб дати їй скуштувати його улюблену страву - Асаї боул. Потім, коли Ферріт уперше сказав Сейран, що любить її, дівчина приготувала цю страву йому на сніданок.

Феріт їсть асаї боул від Сейран, кадр із серіалу "Зимородок"
Феріт їсть асаї боул від Сейран, кадр із серіалу "Зимородок"

Виявляється, ця страва не тільки дуже корисна, але ще й просто проста в приготуванні. Давайте разом порадуємо себе поживним сніданком за рецептом родини Корхан.

Інгредієнти для асаї боулу:

  • Банани 2 шт.
  • Йогурт полуничний 400 мл
  • Кокосовая стружка 2 ст. л.
  • Мюслі 30 г
  • Порошок ягід асаї 15 г
  • Чіа (Шалфей іспанський) насіння 15 г

Спосіб приготування асаї боулу:

1. 400 мл йогурту з'єднати зі шматочками 1 очищеного банана. Подрібнити блендером до утворення однорідної ваги. Додати 15 грамів порошку ягід асаї і ще раз подрібнити. Повинна утворитись маса красивого рожевого кольору.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

2. Викласти смузі у блюдо для подачі. Зверху красиво розкласти кокосову стружку (2 ст. л.), 30 г граноли, 15 г насіння чиа, шматочки 1 очищеного банана.

Асаї боул готовий до подачі.

Асаї боул, фото з вільних джерел
Асаї боул, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що Олів'є та вінегрет зробляться швидше: як ефективно почистити картоплю у мундирі.

Раніше ми повідомляли, що онуки навіть не помітять різниці: рецепт домашньої "коли" з цикорію та сиропу.