Крім яєчні, багато хто любить готувати на сніданок омлети, але не у всіх вони виходять пишними та смачними.

Є кілька хитрощів, завдяки яким можна буде поласувати цією стравою, як у дитячому садку. Здавалося б, чому в їдальнях вдається приготувати ідеальний і високий омлет, а вдома він виходить плоским, хоч і їстівним. Весь секрет у тому, що його потрібно запікати не на сковороді, а в духовці.

Духовка, фото: скріншот з відео
Духовка, фото: скріншот з відео

Плита зовсім не підходить для приготування пишного омлету, так як у форму для запікання можна налити ідеальну кількість яєчно-молочної суміші, щоб блюдо змогло піднятися.

Також намагайтеся вибирати не надто широку форму. Таким чином вдасться скоротити використанням молока та яєць, але висота при цьому збережеться, про це можна не переживати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 3 липня: неприємні сюрпризи, перешкоди у кар'єрі та несподівані витрати – прогноз для всіх знаків Зодіаку Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
Показати ще

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube

Як приготувати пишний омлет?

  1. Розбийте 4 яйця в глибоку миску, після чого збийте білки та жовтки віночком. Потім налийте в ємність склянки молочного напою. Туди потрібно відправити 1 столову ложку борошна.
  2. У суміш, що вийшла, треба додати сіль і перець. За бажання – нарізану ковбасу чи шинку.
  3. Далі молочно-яєчну основу потрібно перелити у форму для запікання і відправити до духовки приблизно на 30-40 хвилин.

Пишний омлет, фото prostorecepty
Пишний омлет, фото prostorecepty

Нагадаємо, що вистачить тринькати гроші на склянки американо: домашній рецепт чайного напою латте.

Раніше ми повідомляли про смачний "смугастий" пиріг, для якого не потрібні яйця: рецепт для лінивих.

Також, не поспішайте викидати вчорашній хліб: ситний рецепт хрумких гарячих бутербродів із ковбасою та сиром.