Ви могли не знати, але приготування класичного бефстроганова це заняття, доступне кожному. Прості інгредієнти і трохи часу перетворяться на приголомшливу вечерю.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОсь як створити цей приємний та гарячий делікатес.
Інгредієнти:
- 500 г м'яса яловичини (філійна частина, багаття)
- 1 велика цибуля ріпчаста
- 2 ч. ложки борошна
- 2-3 ст. ложки сметани
- Олія для смаження
- Зелень кропу (за смаком)
Спосіб приготування:
- Наріжте м'ясо на шматки завтовшки два пальці і відбийте його. Потім поріжте вздовж волокон на шматочки завдовжки трохи більше 4-5 див.
- Очистіть і дрібно наріжте цибулю, потім обсмажте її на сковороді.
- Додайте м'ясо до цибулі. Смажте, помішуючи, на великому вогні 5-7 хвилин.
- Всипте борошно, перемішайте. Поступово додайте 2/3 склянки гарячої води або бульйону і тушкуйте 10 хвилин.
- Полийте страву сметаною. Добре перемішайте та тушкуйте ще 5 хвилин.
Подавайте бефстроганів із картопляним пюре, посипаним кропом. Як гарнір також підійдуть рис або гречка.
Спробуйте створити найсмачнішу вечерю, яка з легкістю зможе скласти конкуренцію ресторанному меню. Ми сподіваємося, що ви надихнетеся цим простим рецептом, щоб порадувати сім'ю та близьких.
Спробуйте приготувати найсмачнішу вечерю, заради якої ви не підете до ресторану: соковита курочка з картоплею, рецепт
Раніше ми писали про те, що просто спробуйте з яблуками: унікальний рецепт українського борщу із "секретиком"
Крім того, Знай.ua повідомляв, відмовтеся, якщо хочете довгого життя: ці продукти прискорюють старіння