Хрусткі курячі крильця — це популярна страва в ресторанах фаст-фуду. Але для того, щоб скуштувати цю страву, зовсім необов'язково виходити з дому. Їх можна приготувати на власній кухні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЇх рецепт приготування був знайдений на інстаграм-сторінці фудблогерки Ілони.
Інгредієнти:
Курячі крильця - 1 кг
Для маринаду:
Сіль - 1 ст.л.
Гострий перець мелений - 1 ст.л.
Газована вода - 4 ст. л.
Часник натертий - 2 зуб.
Для кляру:
Пшеничне борошно - 10 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль - 4 ст. л.
Сіль - 1 ч. л
Копчена Паприка - 2 ч. л.
Гострий перець - 1 ч. л.
Яйце - 1 шт.
Газована вода - 200 мл.
Для паніровки:
Борошно пшеничне - 8 ст.л.
Крохмаль - 2 ст.л.
Паприка - 2 ч. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Для фритюру:
Соняшникова олія (кількість залежить від обʼєму каструлі, в мене пішло трохи менше пляшки).
Крильця замаринувати та залишити хоча б на годину (я залишала на ніч у холодильнику, то вони промаринувалися дуже добре).
Змішати всі інгредієнти для кляру і для паніровки.
Олію добре розігріти в каструлі (доречі, щоб використати якнайменше олії, візьміть не велику каструлю та смажте порціонно у декілька підходів), крильця занурити спочатку у кляр, а потім у паніровку.
Та відправити смажитися приблизно на 10-12 хвилин. Подавати з улюбленим соусом.
Смачного!
Нагадаємо, не поспішай пускати вермішель в унітаз, можна приготувати шикарні оладки: рецепт ідеального сніданку
Раніше ми писали про те, що рецепт ситного крем-супу з броколі, який зарядить вітамінами восени: просто додайте ці секретні інгредієнти
Як повідомляв Знай.ua, 4 прекрасні варіанти шоколадного печива з легкими рецептами: дорогу до супермаркету і "Рошен" забуваємо назавжди